Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prasklo tajomstvo Sajfu a Ostrihoňovej: Pohlavie dieťatka odhalené!

Moderátori sa tento rok po prvýkrát stanú rodičmi. Zobraziť galériu (7)
Moderátori sa tento rok po prvýkrát stanú rodičmi. (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Moderátori Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) a Matej Sajfa Cifra (39) sa už čoskoro stanú po prvýkrát rodičmi. Prvé lastovičky o Veronikinom tehotenstve sa objavili už začiatkom roka, no dvojica svojich fanúšikov ešte chvíľu nechala v napätí. Teraz z ich okolia uniklo ďalšie tajomstvo.

Veronika a Sajfa si čakanie na ich prvého potomka užívajú a vzácne okamihy sa snažia najskôr vychutnať v súkromí, kým ich vyzradia ďalej do sveta. Hoci o moderátorkinom tehotenstve sa vo veľkom šuškalo už počas januára, budúci rodičia radostnú správu oficiálne potvrdili až koncom februára. Veselá dvojka dokonca začala uvažovať nad dievčenskými a chlapčenskými menami ich prvého dieťatka.

Prasklo tajomstvo Sajfu a
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.)

Po takmer mesiaci sa teraz objavujú ďalšie detaily ohľadom bábätka. Podobne ako v prvom prípade, aj tentokrát ich mal Novému času vyzradiť zdroj blízky dvojici. Podľa neho už Sajfa a Veronika majú poznať pohlavie ich potomka. „Mali by mať dievčatko a termín je na september."

Prasklo tajomstvo Sajfu a
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.)

Ani Veronika, ani Sajfa sa však zatiaľ k týmto informáciám nevyjadrili a je len na nich, či nakoniec pohlavie bábätka vyzradia, alebo si sladké tajomstvo ustrážia až do poslednej chvíle.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu