Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy český spevák (45) je zamilovaný, no má to jeden háčik: ONA má 15!

Bohuš Matuš Zobraziť galériu (6)
Bohuš Matuš (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Jej sa plní tínedžerský sen, no on je pod paľbou kritiky. Český muzikálový spevák Bohuš Matuš už pred niekoľkými mesiacmi priznal nový vzťah. Na tom by nebolo nič šokujúce, nebyť závratného vekového rozdielu. Mladá Lucia je totiž skutočne mladá. Má len pätnásť rokov!

Dvojica zverejnila prvé fotografie už v júni uplynulého roku. I keď ich veľa ľudí okamžite zasypalo gratuláciami, na speváka sa taktiež spustila vlna kritiky. Tú mal vyvolať práve vek jeho novej lásky. Mnohí zostali pohoršení a Matuša častovali rôznymi prívlastkami.

Ten sa nad neprajnými komentármi zvykol len pousmiať, no búrlivé diskusie a zvýšený záujem médií nakoniec Lucia nezvládla a dokonca skončila na pár dní v nemocnici. Práve v tom čase zasiahli jej rodičia a vzťah dcére zatrhli. Tínedžerka sa však odradiť nenechala a za spevákom plánovala utiecť.

Známy český spevák (45)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook B.M.)

A skutočne, vyzerá to, že mladá študentka si rady od svojich rodičov nezobrala k srdcu a románik so spevákom naďalej pretrváva. I keď spevák údajne odmietol ponuku vyučovať práve na konzervatóriu, ktoré Lucia navštevuje, dvojica sa naďalej chváli spoločnými fotografiami a krásna Lucka dokonca na svojom sociálnom profile naďalej uvádza, že je vo vzťahu.

Krátko pred Vianocami jej spevák dokonca daroval domácich miláčikov - dvoch zajacov Bobinku a Rebeku. I keď Bohuš Matuš pôsobí, že je ohľadom romániku s tínedžerkou "nad vecou", opatrnejší je vo vyjadreniach o ich intímnom vzťahu. „K ničomu nedošlo. Iba som ju napríklad pohladil po hlave, o nič iné fakt nejde," vyjadril sa pre český portál extra.cz a priznal, že dievča je na intímny vzťah ešte primladé.

To, či sa dvojica naozaj rozhodla ešte nejaký čas počkať, a ako to s ich vzťahom v skutočnosti je, vedia len oni sami. Zdá sa však, že ich známi a priatelia za dvojicou stoja a prajú im len to najlepšie.

Viac o téme: PriateľkaBohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu