Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIEME PRVÍ! Celeste Buckingham je opäť zadaná: Je to riaditeľ zľavového portálu a... Má 40!

Celeste Buckingham je opäť zadaná! Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham je opäť zadaná! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť našla šťastie! Odkedy sa v lete 2017 Celeste Buckingam (23) rozišla s vtedajším partnerom Brunom, po jej boku sa žiadny nový muž neobjavil. Speváčka sa sústredila najmä na svoju kariéru, veľa koncertovala, cestovala a podporovala rôzne charitatívne podujatia a organizácie. Single životu však odzvonilo a dnes už je z nej opäť šťastne zadaná žena!

To, že Celeste už nie je sama a po jej boku sa začal objavovať nový muž, sa šuškalo už v lete. Dozvedeli sme sa, že ide o vplyvného riaditeľa zľavového portálu, ktorý je od nej o 17 rokov starší. To však už v dnešnej dobe naozaj nie je ničím výnimočným. Okrem toho je o speváčke všeobecne známe, že na svoj vek bola, v porovnaní so svojimi rovesníčkami, odjakživa mimoriadne intelektuálne vyspelá.

Speváčka Celeste Buckingham je opäť zadaná!
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Celeste Buckingham je opäť zadaná!  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Celeste je s ním už niekoľko mesiacov a klape im to. Nechcú sa k tomu ale vyjadrovať, keďže by si svoje súkromie radi nechali pre seba. Už niekoľkokrát sa spolu objavili pri rôznych súkromných udalostiach a vzájomnou náklonnosťou sa netajili,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Identitu speváčkinej polovičky síce poznáme, no vzhľadom na to, že dvojica sa spolu ešte na mediálne sledovaných podujatiach neobjavila a Celeste sa oficiálne vyjadriť nechcela, rozhodli sme sa toto meno zatiaľ utajiť. Ale ktovie - možno sa pár už onedlho spoločne ukáže na niektorej zo spoločenských akcií.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu