Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Už sa neskrývajú! Celeste Buckingham (23) s partnerom (41) v spoločnosti!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham (Zdroj: Instagram C.B.)

BRATISLAVA - Začiatkom decembra vyplávalo na povrch, že mladá speváčka Celeste Buckingham (23) je už pol roka šťastne zadaná. Jej partnerom je riaditeľ zľavového portálu Aleš Mlátilik (41). Hoci je medzi dvojicou osemnásťročný vekový rozdiel, ani to im v láske nebráni. Najnovšie sa objavili už aj na spoločnej fotografii na sociálnej sieti.

Dnes už takmer dvadsaťročný vekový rozdiel medzi partnermi nie je nič neobvyklé. To si zrejme povedala aj Celeste Buckingham, keď si jej srdce získal Aleš Mlátilik. Sympatického štyridsiatnika môžu poznať diváci televízie Markíza z relácie Teleráno.

Takýto romantický záber pridala Celeste.
Zobraziť galériu (6)
Takýto romantický záber pridala Celeste.  (Zdroj: Instagram)

Hoci sprvu svoju lásku a vzťah tajili, prednedávnom sa speváčka na sociálnej sieti vyznala z citov a k fotografii, kde je zachytený jej partner, napísala: „Som s tebou šťastná, srdco moje." Láskyplný záber vznikol na Lomnickom štíte a bola to vôbec prvá fotografia, ktorou verejne odtajnila svoju zamilovanosť.

Spoločnou fotkou sa však dvojica nepochválila. Až doteraz. Svoju lásku viac neskrývajú a do spoločnosti sa vybrali bok po boku. Boli na večeri v jednej z bratislavských reštaurácii v sprievode priateľov. A práve jeden z nich zverejnil fotografiu aj so zamilovanou dvojicou. Musíme uznať, že Celeste s Alešom sa k sebe skutočne hodia.

Vyrazili si na večeru v spoločnosti priateľov.
Zobraziť galériu (6)
Vyrazili si na večeru v spoločnosti priateľov.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Celeste BuckinghamAleš Mlátilik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu