Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vieme, kto bude prvým porotcom markizáckeho Hlasu: Dámy, držte sa... To je aký fešák!

Vieme, kto bude prvým porotcom Hlasu! Zobraziť galériu (4)
Vieme, kto bude prvým porotcom Hlasu! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už onedlho sa na markizáckych obrazovkách objaví ďalšia populárna spevácka šou. Po niekoľkých rokoch televízia spustí novú sériu Hlasu Česko Slovenska, ktorá sa začne vysielať v nasledujúcej jarnej sezóne. A ako to už býva, miesta koučov opäť zaujmú štyri známe mená z česko-slovenského šoubiznisu. Toto je prvý z nich!

Obľúbená šou sa na obrazovky vracia po štyroch rokoch a tvorcovia si na úspešnom comebacku dali naozaj záležať. Už dnes televízia Markíza odhalí prvého kouča, ktorý v susednom Česku patrí medzi najväčšie hudobné hviezdy. A nie je ním nik iný, ako fešák Vojta Dyk! Hoci je tento spevák už nejaký ten rok šťastne zadaný a tvorí pár s herečkou Tatianou Vilhelmovou, dámy sa majú na čo tešiť.

Prvým koučom novej série Hlasu Česko Slovenska je Vojta Dyk,
Zobraziť galériu (4)
Prvým koučom novej série Hlasu Česko Slovenska je Vojta Dyk,  (Zdroj: profimedia.sk)

Český fešák tvorí pár s herečkou Tatianou Vilhelmovou.
Zobraziť galériu (4)
Český fešák tvorí pár s herečkou Tatianou Vilhelmovou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Úspešný muzikant totiž rozhodne patrí medzi najväčších krásavcov v česko-slovenskom šoubiznise, čo znamená, že okrem jeho odborných rád z „fachu“ sa veru bude na čo pozerať aj z úplne iného hľadiska. Ďalší traja porotcovia síce zatiaľ zostávajú utajení, no my vám už teraz môžeme prezradiť, že pôjde o skutočne výbornú partiu pôsobiacu v odlišných hudobných žánroch, ktorá sa postará o vynikajúcu šou. A ak vás zaujíma meno ďalšieho porotcu, dlho čakať nebudete. Jeho identita bude známa už budúci týždeň!

Viac o téme: Voice Česko Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu