Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Syna markizáckeho moderátora zmlátil agresívny vodič: Dvojitá zlomenina sánky a operácia!

Syna markizáckeho moderátora Jaroslava Zápalu, Matúša, zmlátil agresívny vodič. Zobraziť galériu (6)
Syna markizáckeho moderátora Jaroslava Zápalu, Matúša, zmlátil agresívny vodič. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Syn Jaroslava Zápalu (39) musel pred pár dňami čeliť fyzickému útoku agresívneho vodiča. Ten Matúša (19) napadol rovno pred očami jeho priateľky a surovo ho zmlátil. Čo sa vlastne stalo?

Krvavému incidentu mala predchádzať agresívna jazda na ceste. Vodič, ktorý Matúša napadol, sa na neho mal zozadu tlačiť. Keď neskôr išli vedľa seba, syn markizáckeho moderátora ho obehol a zaradil sa pred jeho auto, aby mohol odbočiť.

To sa však druhému vodičovi nepozdávalo a mal pocit, že ho Zápala ohrozil. Začal ho prenasledovať a napokon ho zablokoval. Údajne bol čoraz viac agresívnejší, búchal na okno a vulgárne nadával. Keď Matúš vystúpil z auta, nasledovala rana do hlavy.  

 „Spadol som na zem, udrel som si hlavu, hneď na to vystúpila z auta frajerka, ktorá po ňom začala kričať. Ja som bol otrasený, oprel som sa zozadu o auto, ona kričala a on jej na to povedal, že ty keby si tu nebola, tak ho zabijem,“ vyjadril sa moderátorov syn v Televíznych novinách.

Matúš Zápala skončil po útoku muža s rozrazenou perou, zlomenou sánkou a bolesťami hlavy. Teraz ho čaká operácia.
Zobraziť galériu (6)
Matúš Zápala skončil po útoku muža s rozrazenou perou, zlomenou sánkou a bolesťami hlavy. Teraz ho čaká operácia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Syna markizáckeho moderátora zmlátil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Svedkami incidentu boli obyvatelia bytoviek, pod ktorými sa bitka odohrala. Tí následne privolali policajtov. „Reval, kopal do neho. Ja som na neho kričala z balkóna, že prestaňte, ešte sa pozrel a nič. Proste bol schopný ho zabiť,“  povedala žena, ktorá celú situáciu videla na vlastné oči.

Matúša Zápalu napadol agresívny vodič.
Zobraziť galériu (6)
Matúša Zápalu napadol agresívny vodič.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neznámy muž údajne Zápalu prenasledoval niekoľko stoviek metrov.
Zobraziť galériu (6)
Neznámy muž údajne Zápalu prenasledoval niekoľko stoviek metrov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neznámy vodič po bitke nasadol do auta a odišiel. Redaktorovi Markízy sa neskôr mimo kamerový záznam vyjadril, že ho napadnutie mrzí a konal v afekte, keďže ho mal Zápala na ceste ohroziť a zablokovať. Matúš sa teraz musí pripraviť na ďalšiu návštevu nemocnice. „Mám dvojitú zlomeninu sánky, rozrazenú peru a bolesti hlavy doteraz. V priebehu tohto týždňa ma čaká operácia,“ dodal v Televíznych novinách.

Prípadom s vážnymi následkami sa už zaoberá polícia. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV. začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženie na zdraví. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Bratislave Veronika Slamková.  

Viac o téme: Jaroslav Zápala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu