Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šmahelovi praskli nervy: BITKA s ožratým farmárom a vyhrážky zabitím!

Ostrý konflikt na Farme prerástol do fyzického ataku. Zobraziť galériu (8)
Ostrý konflikt na Farme prerástol do fyzického ataku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto tu nebolo už pekne dlho! I keď o emočné vypätie nie je núdza na žiadnej Farme, konflikt, ktorý prerástol do fyzického útoku, mali diváci možnosť vidieť na obrazovkách ešte v roku 2014. A teraz je to tu znova! Do Martina Šmahela (35) sa pustil na mol ožratý Juraj Solčanský (25)!

Alkohol opäť úradoval! Kým doteraz malo nejaké to promile navyše za následok len nečakané romantické pletky, tentokrát sa to na Farme totálne zvrtlo. Mladý Nitran si totiž vypil viac, ako by dokázal ustáť a úplne sa prestal ovládať. Po hre o odmenu, ktorú vyhrali chudobní, im mala skupinka bohatých pripraviť wellness. Keď sa farmári kúpali v kadi a nechali sa od súperov natierať kozmetickými prípravkami, za ich chrbtami sa zjavil podgurážený Solčanský. Ten ich z ničoho nič  začal oblievať ľadovou vodou z krhly.

Juraj Solčanský to prehnal s alkoholom a úplne sa prestal ovládať.
Zobraziť galériu (8)
Juraj Solčanský to prehnal s alkoholom a úplne sa prestal ovládať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci sa Juraja celá skupina snažila zastaviť a dohovárala mu, nedal si povedať. Vždy pokojný Martin, ktorý sa konfliktom väčšinou absolútne vyhýba, ho v hneve odstrčil. Spitý farmár však neudržal rovnováhu a spadol. Aj keď už predtým na Šmahela a Gajdošecha slovne útočil a osočoval ich bez akejkoľvek príčiny, jeho pád ho dostal do úplnej vývrtky. „Čo ti je*e,“ kričal na fitness trénera a vzápätí ho začal vyzývať k potýčke. „Poď, Martin! Ukáž sa, aký si frajer,“ vykrikoval, kým sa Šmahel snažil udržať nervy na uzde.

Martin Šmahel sa Juraja snažil zastaviť a odstrčil ho. Podgurážený Solčanský neudržal rovnováhu a zrútil sa k zemi.
Zobraziť galériu (8)
Martin Šmahel sa Juraja snažil zastaviť a odstrčil ho. Podgurážený Solčanský neudržal rovnováhu a zrútil sa k zemi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Martin ho vtedy odstrčil a Juraj spadol. Tak ale čo iné mal urobiť, nech sa pobijú? Neviem, na koho strane by som bola, ale Martin dobre zareagoval,“ vyhlásila pred kamerou blondínka Karin, ktorej dali za pravdu aj ostatní farmári. Tí sa zhodovali na tom, že Martinova reakcia a odstrčenie Juraja boli vo vyostrenej situácii jediným možným východiskom, aby sa Nitran schladil a prestal provokovať. 

O chvíľu neskôr Juraj na Martina zaútočil znova.
Zobraziť galériu (8)
O chvíľu neskôr Juraj na Martina zaútočil znova.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci sa po Jurajovom odchode a dohováraní farmárov zdalo, že sa celá situácia upokojila, Solčanský opäť začal vyčíňať. „Chápeš, že ho zabijem? Normálne ma čiľ pusti z ruky a ja ho zabijem. Ja mám v p*či celé kamery aj celé Slovensko,“ rozčuľoval sa Juro, ktorý zrejme pozabudol na fakt, že o hlavu vyšší tréner by s ním veľmi rýchlo pozametal zem. Po niekoľkých sekundách sa na Martina sediaceho v kadi opäť vrhol a začal ním šklbať. Keď ho napokon farmári od trénera odtrhli, naštvaný Šmahel s kamenným výrazom tváre vyšiel a zdalo sa, že sa schyľuje k poriadnej mele.

Ako napokon celý konflikt dopadol, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze. Nás zaujímalo, či Juraj ponesie za fyzický útok následky. „Juraj bol dôrazne napomenutý a veríme, že si z toho vzal ponaučenie a podobné správanie sa nebude opakovať.” povedala nám PR manažérka Michaela Hircová. 

Viac o téme: Martin ŠmahelFarma XJuraj Solčanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu