Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prekvapivé zistenie: Markíza v polovici UKONČILA Farmu!

Po minulé série sa reality šou Farma natáčala celé 4 mesiace. Tentoraz ju však Markíza ukončila v polovici. Zobraziť galériu (4)
Po minulé série sa reality šou Farma natáčala celé 4 mesiace. Tentoraz ju však Markíza ukončila v polovici. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza si aktuálne vychutnávajú už desiatu sériu obľúbenej reality šou Farma. Tvorcovia v jubilejnej edícii projektu kompletne zmenili koncept a do tvrdých podmienok televízneho statku nasadili aj sedmičku celebrít. Aktuálne najúspešnejších súťažiacich doplnila ďalšia štvorica banditov. O to prekvapivejšia je informácia, že Markíza Farmu už nenatáča. UKONČILA ju v polovici!

Obľúbená reality šou Farma sa na obrazovkách Markízy objavuje už po desiaty raz. A zakaždým súťažiaci v neľudských podmienkach televízneho statku trávili dlhé 4 mesiace. Práve tak dlho trvala reality šou od prvého natáčacieho dňa po posledný duel, ktorý predchádzal veľkému finále vysielanému v priamom prenose. 

O to prekvapivejšie je zistenie, že aktuálna séria sa už nenatáča. Televízia podľa našich zistení výrobu ukončila v prvý októbrový víkend. A keďže súťažiaci odcestovali na Farmu v závere júla, reálne na nej strávili namiesto dlhých štyroch mesiacov len dva. Ide teda o historicky najkratšiu sériu. Zaujímalo nás preto, čo je za tým.

Farmári prišli na Farmu posledný júlový víkend. A pred dvomi týždňami tvorcovia natáčanie ukončili.
Zobraziť galériu (4)
Farmári prišli na Farmu posledný júlový víkend. A pred dvomi týždňami tvorcovia natáčanie ukončili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Dĺžka trvania šou zostáva zachovaná, avšak zmenou spôsobu nakrúcania sa toto stalo časovo efektívnejším,“ prezradila pre Topky.sk PR manažérka Markízy Michaela Hircová. Z toho vyplýva, že hoci sa natáčalo kratšie, diváci si Farmu na obrazovkách budú môcť vychutnávať rovnako dlho, akoby ju vyrábali plné 4 mesiace. 

„Je to tým, že v aktuálnej sérii sa jednotlivé úkony ako vyhlásenie nového farmára týždňa, voľba sluhov či prvého duelanta neviaže na konkrétne dni. V minulosti sa totiž 5 epizód, ktoré sa odvysielali za 1 týždeň, reálne natáčalo 7 dní. V pondelok bolo vyhlásenie farmára týždňa, v utorok voľba sluhov, vo štvrtok voľba prvého duelanta, v sobotu voľba druhého duelanta, v nedeľu duel. Dnes sa to robí efektívnejšie a celý tento cyklus trvá len 5 dní,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo štábu. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu