Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárovo 10. dieťa horúcou témou: Zdúchol preč a Balúchovú nechal doma!

Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár

BRATISLAVA/MIAMI – Opustil Slovensko! Verejnosť iba pred pár dňami šokovala správa o desiatom dieťati Borisa Kollára (50). Známy boháč vraj ďalšieho potomka splodil so speváčkou Barborou Balúchovou (28). Netrvalo dlho a po prevalení aférky so známou blondínkou si zbalil kufre a zdrhol z krajiny. Budúcu mamičku však so sebou nezobral, spoločnosť mu robí niekto iný.

Užíva si oddych, slnko a more! Známy podnikateľ a politik Boris Kollár, ktorý má momentálne 9 potomkov,  sa nedávno opäť vyznamenal. O pár mesiacov by sa mal stať opäť otcom. Nastávajúcou mamičkou je na prekvapenie mnohých speváčka a bývalá superstaristka Barbora Balúchová, ktorá je vraj do multiotecka zaľúbená.


Nové telo v Kollárovej posteli: Aha, ako sa Balúchová obnažovala!

Balúchová priznala vzťah a teraz... Ukázala bruško v plavkách!


Netrvalo dlho a po pár dňoch od prevalenia ich romániku sa slovenský donchuan zbalil a opustil Slovensko. Vybral sa oddychovať na Miami, kde má svoju vilu. „Travel – preč a hlavne čím najďalej,“  napísal na sociálnu sieť Kollár a pridal fotografiu lietadla. 

Ak by ste si mysleli, že zobral so sebou aj nastávajúcu mamičku Balúchovú, mýlili by ste sa. Spoločnosť mu robí niekto iný. A to jeho 3 deti, z toho dve sú tie, ktoré má s bývalou playmate Andreou Heringhovou. 


Pomsta je sladká: Kollárova favoritka Heringhová to má premyslené!


Saru Zoe a Boriska ukázal sám Kollár na ďalšej snímke. „Konečne chvíľa oddychu s deťmi..,“ napísal politik k záberu, na ktorom je s dvomi potomkami v aute. V komentároch potom priznal, že so sebou nebral žiadnu ženu. „3 deti beriem. Ku mne ideme. Idem s deťmi na prázdniny, akú ženskú tu spomínaš?“ reagoval na otázky svojich fanúšikov.

Hoci Barbora Kollára zrejme očarila, je jasné, že veľa času jej napriek nadchádzajúcemu tehotenstvu venovať nebude. Ale, ktovie, možno že si užijú aj nejakú spoločnú dovolenku, lebo pri podnikateľovi je všetko možné. Aj keď Balúchová sa priznala na sociálnej sieti, že kvôli práci nemá čas na dovolenku už niekoľko rokov. Nechajme sa prekvapiť, čím Boris a jeho ženy šokujú najbližšie...

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu