Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pomsta je sladká: Kollárova favoritka Heringhová to má premyslené!

Andrea Heringhová a Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Andrea Heringhová a Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Andrea Heringhová (35) má ako jediná žena s Borisom Kollárom (50) dve deti, čo jej zabezpečuje výsadné postavenie. Napriek tomu boháč plodí ďalších a ďalších potomkov, čo sa brunetke samozrejme príliš nepáči. K aktuálnym správam o očakávanom prírastku s Barborou Balúchovou (28) sa nevyjadruje, no na sociálnej sieti zverejnila jasný odkaz. Karma všetko vybaví.

Minulotýždňové informácie o Borisovi Kollárovi, ktorý má očakávať desiateho potomka so speváčkou Barborou Balúchovou, šokovali mnohých. Výnimkou určite nebola ani Andrea Heringhová. Tá vždy prijímala správy o ďalších deťoch s naozajstnou nevôľou. 

Keď po narodení spoločnej dcéry Sáry pribudol do klanu Artur s Barborou Richterovou, Andrea sa rozhodla mať s podnikateľom deti dve a porodila syna Borisa. No Kollára to nezastavilo a stal sa otcom Zairy, ktorej mamou je Monika Ostrihoňová. Neskôr mu syna Christiana Alexandra priviedla na svet Paula Simoes. 

A teraz je na ceste ďalší prírastok. Hoci v minulosti zvykla Andrea údajne robiť aj scény, tentoraz sa zrejme rozhodla celú situáciu predýchať a nechať to na osud. Aspoň tak to vyzerá z jej facebookového príspevku. „Najlepšia pomsta je ísť šťastne ďalej, karma za vás všetko vybaví,” napísala na sociálnu sieť. 

Brunetka navyše pridala k tejto vete fotografiu v bielizni, na ktorej vyniká jej pevný zadoček. Asi si povedala, že sa bude teraz špeciálne udržiavať vo forme, keď Balúchová by mala čoskoro začať priberať... 

Pomsta je sladká: Kollárova
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu