Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Balúchová priznala vzťah a teraz... Ukázala bruško v plavkách!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA - Minulý týždeň verejnosť šokovala informácia, že speváčka Barbora Balúchová (28) má byť tehotná s podnikateľom Borisom Kollárom (50). To, že je šťastná a zamilovaná, blondínka pred svojimi fanúšikmi netajila - hoci sa snažila dávať najavo, že na bohatstve jej vyvoleného jej nijako nezáleží. Najnovšie sa rozhodla dokonca zverejniť fotografiu iba v plavkách. Poskytla tak pohľad na bruško, v ktorom by mal rásť ďalší boháčov potomok.

Barbora Balúchová podľa najnovších správ čaká dieťa s Borisom Kollárom. Podľa našich informácií ich vzťah trvá už viac ako rok. Speváčka však údajne nechcela byť vnímaná ako ďalšia z podnikateľovho háremu. 

A tak sa ním samozrejme nechválila. Zato však netajila, že je šťastná a zamilovaná. Už v marci priznala, že niekoho má. Keďže však blondínka nie je hviezda prvej veľkosti, nikto po jeho identite nepátral. No nakoniec sa ukázalo, že ulovila poriadnu rybu. 

Balúchová priznala vzťah a
Zobraziť galériu (4)

Dnes už má byť Barbora v štvrtom mesiaci tehotenstva. A hoci po prevalení romániku s Borisom sa na sociálnych sieťach odmlčala, opäť na ne začala prispievať. Dokonca zverejnila aj fotografiu v plavkách – dvojdielnych. Tehotenské bruško na zábere nevidno, na to je samozrejme ešte príliš skoro. No úplne ploché tiež nie je... 

Balúchová priznala vzťah a
Zobraziť galériu (4)

 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu