Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nové telo v Kollárovej posteli: Aha, ako sa Balúchová obnažovala!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (12)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA - Verejnosť včera prekvapila správa o desiatom dieťati Borisa Kollára (50). Známy boháč vraj ďalšieho potomka splodil so speváčkou Barborou Balúchovou (28). No stačí si pozrieť plavovláskine fotky a hneď je jasné, čím multiotecka očarila. Svoje krivky totiž neraz vystavila v sexi pózach. Veď pozrite!

Boris Kollár je známy svojou mnohopočetnou rodinkou. Veď doposiaľ sa mu podarilo splodiť deväť potomkov s ôsmimi mamičkami... Teda vlastne, podľa najnovších informácií je na ceste už dieťa číslo 10. 


BOMBA ROKA! Plodný Kollár opäť otcom: Tehotná má byť známa speváčka!


Zaujímavosťou však je identita ženy, ktorá „jubilejné“ dieťa privedie na svet – ako informoval portál fakt24.sk, má ňou byť speváčka Barbora Balúchová, ktorá je vraj už vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

A je aj jasné, čím plavovláska svojho bohatého princa očarila. Stačí si totiž prezrieť jej fotky a Kollárovej voľbe sa azda nikto nebude čudovať. Umelkyňa sa totiž neraz na sociálnych sieťach pochválila fotkou svojich sexi kriviek, zachytených v tých najzvodnejších polohách. 

Vo svojom fotoalbume má napríklad záber bez podprsenky len v bielom tielku, ktoré rafinovane prekrýva jej bradavky, fotka z postele s miskou plnou ovocia v úplne nahom lone či skrátka fotky v plavkách. Barbora navyše nie je žiadna „vychrtlina“, ale postavičku má zaoblenú na tých najsprávnejších miestach. Veď pozrite... Tomuto by vážne odolal len máloktorý chlap! 

Na túto postavičku vraj Barbora Balúchová zbalila Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (12)
Na túto postavičku vraj Barbora Balúchová zbalila Borisa Kollára.

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu