Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tá má teda žalúdok: Pozrite, kto je s Kollárom na Miami!

Boris Kollár je teraz na Miami Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár je teraz na Miami

MIAMI - Boris Kollár (50) sa pár dní po prevalení informácie o očakávanom desiatom potomkovi zbalil a odletel do USA. Barbora Balúchová (28), ktorá má byť mamičkou č. 9, zostala doma. Boháč sa pochválil, že berie so sebou tri deti. Lenže zamlčal ženu po svojom boku. Pozrite, kto s ním odcestoval do miamskej vily.

Boris Kollár má aktuálne deväť detí s ôsmimi ženami. Dvoch potomkov mu porodila Andrea Heringhová, ktorá je verejne vnímaná ako jeho oficiálna partnerka. To však boháčovi nebráni v ďalšom plodení.

A hoci sa Andrea už kedysi zastrájala, že s Borisom ju už neuvidíme, veľmi rýchlo sa opäť začala objavovať po jeho boku. Po prevalení najnovšieho očakávaného prírastku napísala na sociálnu sieť: „Najlepšia pomsta je ísť šťastne ďalej, karma za vás všetko vybaví.”

A zdá sa, že naozaj netrucuje, ale si užíva. A dokonca po Kollárovom boku. Ten totiž pred pár dňami zdrhol na Miami a ako informoval, vzal so sebou tri deti. Na fotografii, ktorú zverejnil, boli práve Sara Zoe a Borisko, ktorých mamou je Heringhová. Ako sa ukázalo, nepustila ho s nimi samého.

Tretím dieťaťom je totiž brunetkin syn z bývalého manželstva a štvrtou – Borisom zatajenou – do partie je práve Andrea. Prezradila to sama na sociálnej sieti, kde zverejnila zábery  s deťmi. Vyzerá to tak, akoby chcela dať jasne najavo, že napriek desiatemu potomkovi bude stále boháčovi nablízku a plánuje si udržať status favoritky.

Tá má teda žalúdok:
Zobraziť galériu (4)

 

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu