Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kollár na návšteve u svojej ex: Ešteže jej muž nebol doma... By ho d*blo!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: FB/Boris Kollár)

Miami - Slovenský multiotecko Boris Kollár (50) si pred pár dňami zbalil veci a odcestoval na Miami. Po jeho boku sa ale aj tentoraz objavila jeho oficiálna partnerka Andrea Heringhová (35) s deťmi. Stretnutie s bývalými milenkami však malo aj ďalšiu epizódu. Známy boháč totiž navštívil tiež matku svojho prvorodeného syna Martinu Štofaníkovú (37).

Najznámejší slovenský otecko Boris Kollár si v týchto dňoch spríjemňuje horúce letné dni na Miami. Ako však vyšlo najavo, chvíle sladkého ničnerobenia si známy boháč neužíva sám. Okrem vlastných detí Sary a Borisa mu spoločnosť robí aj kráľovná jeho háremu Andrea Heringhová a jej syn z predchádzajúceho vzťahu Nick.


Tá ma teda žalúdok: Pozrite, kto je s Kollárom na Miami!


To však ani z ďaleka nie je všetko. Podľa najnovších informácií multiotecko v týchto dňoch navštívil aj ďalšiu zo svojich ex Martinu Štofaníkovú, s ktorou má syna Šimona Heliodora. Kollárova bývalá milenka sa pred pár rokmi vydala za svetoznámeho golfistu Roryho Sabbatiniho, s ktorým zdieľa spoločnú domácnosť práve na slnečnej Floride.


Kollárova »mamička« sa tajne vydala: Pozrite na FOTO zo svadby!


Túto skutočnosť sa tak podnikateľ rozhodol využiť a svojmu štvrtému potomkovi v rade, ale pritom úplne prvému synovi, prichystal nečakané prekvapenie. Prvorodenému chlapcovi totiž prišiel osobne zagratulovať k jeho blížiacim sa siedmim narodeninám. Na oslave samozrejme nechýbali ani deti, ktoré si spolu so svojím známym otcom vychutnávajú dovolenku.

Narodeninovú párty si ale rodinka podľa slov multiotecka užila poriadne bujaro: „Rory doma nebol, čo bolo jeho šťastie, lebo keby videl, čo dokážu Kollárove deti, tak by ho d*blo. Predpokladám, že doteraz po nás upratujú,“ vtipne skonštatoval Kollár.

Ako v ďalšej komunikácii prezradil, kým je na Miami, ešte raz by sa s Martinou a Šimonom chcel stretnúť. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa takto verejne pochváli návštevou aj u svojej najnovšej „mamičky” Barbory Balúchovej.

Slovenský donchuan Boris Kollár stihol počas dovolenky na Miami navštíviť aj svoju exmilenku Martinu Štofaníkovú. Hlavným dôvodom bola narodeninová oslava jeho syna Šimona Heliodora.
Zobraziť galériu (5)
Slovenský donchuan Boris Kollár stihol počas dovolenky na Miami navštíviť aj svoju exmilenku Martinu Štofaníkovú. Hlavným dôvodom bola narodeninová oslava jeho syna Šimona Heliodora.  (Zdroj: Facebook B.K.)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu