Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Energická Máziková v telke úplne bez mejkapu: Pozrite, ako vyzerá!

Eva Máziková v jojkárskej relácii Sladký život Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková v jojkárskej relácii Sladký život (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Takto sme ju ešte nevideli! Ak by sa zostavoval rebríček najenergickejších ľudí šoubiznisu, Eva Máziková (66) by obsadila prvých 5 priečok - medzi slovenskými celebritami totiž v tomto smere skrátka nemá konkurenciu. Svoj temperament plavovláska predvedie aj zajtra večer v jojkárskej relácii Sladký život... No nielen to - na televíznych obrazovkách sa dokonca ukáže aj úplne bez mejkapu!

Po menšej prestávke sa dnes večer na obrazovky opäť vracia jojkárska relácia Sladký život. Okrem iných známych osobností, ktoré pustili televízne kamery do svojho súkromia, sa o kus svojho bežného dňa s divákmi podelí aj Eva Máziková. A ako je u plavovlásky zvykom, rozhodne sa bude na čo pozerať. 

Energická diva sa totiž v relácii objaví tak, ako ju príroda stvorila - bez akýchkoľvek príkras, bez jediného vylepšováku. Skrátka, úplne bez mejkapu. Máziková tak pred celým Slovenskom prizná, ako vyzerá, keď si ju ešte do parády nezoberú šikovné vizážistky. A povedzme si pravdu, na to by nabralo odvahu len veľmi malé množstvo známych žien. 

Eva Máziková si v jojkárskom Sladkom živote vychutná kozmetické ošetrenie a divákom sa naskytne pohľad na jej nenalíčenú tvár.
Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková si v jojkárskom Sladkom živote vychutná kozmetické ošetrenie a divákom sa naskytne pohľad na jej nenalíčenú tvár.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Eva MázikováSladký život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu