Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Repeťák Otto Weiter ohuruje luxusom: Pozrite na tú mega vilu!

Otto Weiter Zobraziť galériu (10)
Otto Weiter

BRATISLAVA – Žije si na vysokej nohe! Speváka Otta Weitera (60) poznajú predovšetkým staršie generácie, a to vďaka účinkovaniu v relácii Repete. Jeho fanúšičky si ho môžu však v týchto dňoch vychutnať aj prostredníctvom jojkárskej relácie Sladký život, kde sa objavuje spolu s ďalšími známymi tvárami nášho šoubiznisu. Okrem svojej rodiny a práce ukáže spevák dnes večer divákom aj svoje nové hniezdočko lásky, kam sa presťahoval s manželkou iba nedávno. A treba povedať, že nejde o žiadnu perníkovú chalúpku, ale o poriadne prepychovú vilu.

Dopraje si! Spevák, šoumen a moderátor Otto Weiter mal za čias účinkovania v hudobnej relácii Repete povesť lámača ženských sŕdc. Niet sa čo čudovať, veď aj je štvrtýkrát ženatý. Od roku 2012 je jeho manželkou spevácka kolegyňa Andrea Fisher, s ktorou sa momentálne objavuje aj v relácii Sladký život. Vďaka televíznym kamerám môžu diváci nahliadnuť do ich súkromia.

Okrem sťažovania si, že neustále pracujú, fanúšikovia môžu vidieť aj ich nové, luxusné hniezdočko lásky, ktoré vám určite vyrazí dych. Keďže mnohí majú Weitera zaškatuľkovaného ako bývalého repeťáka, zrejme iba málokto by čakal, že ľudovky tak vynášajú, aby si mohol dovoliť takúto vilu s rozľahlým pozemkom.

Okrem neho k veľkému dvojposchodovému domu patrí aj priestranná terasa, ďalšia budova, bazén, ako aj malé jazierko, ktoré v relácii obkladal kameňmi. Zdá sa, že Weiterovi sa v biznise naozaj darí a snáď budú v novom domčeku s manželkou spokojní a šťastní.

Luxusná vila Otta Weitera.
Zobraziť galériu (10)
Luxusná vila Otta Weitera.

Viac o téme: Otto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu