Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Priškrtená Máziková v tesnom overale: Jej MEGAprsia v ňom doslova plačú!

Eva Máziková Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková (Zdroj: showpix.cz)

PRAHA - Vie v tom vôbec dýchať?! Eva Máziková (66) je okrem svojej nevyčerpateľnej energie známa aj prírodnými megaprsiami. Tie pútajú pohľady jej mužských fanúšikov snáď odnepamäti.... A za zmienku rozhodne stoja aj dnes. Cez víkend ich speváčka napríklad prevetrala na koncerte Slovenské divy v Prahe. No mala na sebe taký tesný overal, že Danka a Janka, ako svoje vnady prezýva, doslova volali o pomoc. Veď pozrite!

Eva Máziková to cez víkend roztočila u našich západných susedov. V českom hlavnom meste sa totiž konal koncert Slovenské divy v Prahe a blondínka bola jednou z interpretiek, ktoré na podujatí vystupovali.

No spevácke umenie a temperament nie je to jediné, čo blondínka v stovežatej predviedla. Mužských návštevníkov totiž doslova hypnotizovala svojím maximálne naprataným dekoltom. 

Plavovláska sa totiž nahodila do trblietavého overalu, ktorý dôkladne kopíroval jej krivky. No bol taký tesný, že je až zvláštne, že sa v ňom charizmatická Slovenka neudusila. Veď prsia v ňom mala také napratané, že doslova volali o pomoc.

Jedno z nich sa dokonca snažilo dostať na slobodu... No nepodarilo sa. Pritesný korzet ho doslova „pritlačil k múru“ a ďalej nepustil. No, Eva, nabudúce by to chcelo o číslo väčšie košíky. Nemyslíš?

Eva Máziková sa na koncerte Slovenské divy v Prahe predviedla v pritesnom overale. Jej prsia v ňom boli maximálne napratané.
Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková sa na koncerte Slovenské divy v Prahe predviedla v pritesnom overale. Jej prsia v ňom boli maximálne napratané.  (Zdroj: showpix.cz)

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu