Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Víťaz X Factoru takéto Vianoce ešte nezažil: Toto už radšej neskúša!

Peter Bažík Zobraziť galériu (3)
Peter Bažík

BRATISLAVA – Raz mu to stačilo! Víťaz X Factoru Peter Bažík, ktorého diváci poznajú aj zo speváckej šou SuperStar, je už dvojnásobným otcom. Tento rok si po prvýkrát užije Vianoce obklopený troma krásnymi dievčatami. Okrem svoje ženy Kristíny, s ktorou sú manželmi 3 roky, sa od januára tešia aj druhej dcérke. Okrem toho topkám spevák priznal, že mu nerobí problém pomáhať nielen s deťmi, ale ani s prípravami okolo Vianoc. Jednu vec však už radšej neskúša!

Peter Bažík je nielen skvelý spevák, ale aj starostlivý otec a manžel. Nerobí mu problém prebaľovať svoju dcéru, či skákať v kuchyni. Dokonca sa podieľa aj na príprave vianočných jedál. V pohode urobí šalát, polievku či omáčku. Ako nám sám priznal, experimentuje pri tom. 

„Ja častokrát neviem, čo navarím, resp. neviem ako, lebo ja som taký ten intuitívny kuchár podľa čuchu a väčšinou sa mi to podarí dochutiť tak akurát. Raz, čo som najkomplikovanejšie varil, bola hubová omáčka a vyšla mi a odvtedy ju nevarím, lebo si nechcem pokaziť renomé, lebo fakt netuším, čo som do toho dal,“ prezradil s úsmevom Bažík. Viac o jeho Vianociach, zvykoch a tradíciách či rodine sa dozviete z videa.

Bažík o Vianociach

Viac o téme: Peter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu