Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Po hrozivej autonehode je Bažík poriadne znechutený z polície: Čaká ho totižto trest!

Peter Bažík Zobraziť galériu (4)
Peter Bažík

BRATISLAVA – To snáď nie je ani pravda! Povedal si zrejme spevák a víťaz šou X Factor Peter Bažík (31 ), ktorý pred pár dňami zažil chvíle plné strachu, keď sa s manželkou, dvoma malými dcérkami a so svokrou stal účastníkom nepríjemnej autonehody. Na zamrznutej ceste do Krompách ho oslepilo protiidúce auto, umelec strhol volant a následne dostal šmyk. S autom narazil do železničného signalizačného priecestia. Okrem obrovského šoku a strachu o zdravie rodiny ho čakali aj nepríjemnosti s políciou. Tí mu totižto nehodu na snehu dávajú za vinu a dokonca mu vraj hrozí trest!

Znechutený a nahnevaný! Tak sa cítil pred pár dňami spevák Peter Bažík, ktorého Slováci poznajú zo speváckych šou Superstar či X Factor. Talentovaný interpret totižto nedávno havaroval s rodinou na zasneženej ceste, na ktorej ho oslepilo protiidúce vozidlo. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo a odniesli si to len plechy na aute. Hoci sa dočkal aj skvelej a nečakanej pomoci od vedenia hotela, do ktorého mal namierené, rozčarovanie ho čakalo o niečo neskôr, keď k nehode prišli privolaní policajti. Tí mu totižto oznámili nemilú správu.

 „Cítim sa znechutene z dier v zákone, pretože napriek tomu, že v mojej situácii, čo mi potvrdili domáci, ale aj ľudia, čo reagovali na mojej stránke a šli cez tento úsek, by túto situáciu zvládlo jedine auto s reťazami. Podľa polície som neprispôsobil jazdu svojim schopnostiam a nehodu sám zavinil, pokiaľ sa nenájde človek, čo šiel v protismere a svietil diaľkovými svetlami a sám sa neprizná. Ja som nemal šancu si ešte stihnúť všimnúť aj ŠPZ. Dokonca mi hrozí zákaz činnosti viesť motorové vozidlo,“ smutne priznal spevák, keď sme sa ho spýtali, ako sa cíti po nehode a či sa nebojí sadnúť si opäť za volant.

 „Musel som sa rýchlo z toho spamätať, lebo auto k svojej práci nutne potrebujem, a teda nemôžem si dovoliť báť sa sadnúť si za volant. Manželka má samozrejme strach a taktiež svokra, ktorá je chvalabohu v poriadku,“ dodal na záver Bažík. Snáď sa mu už podobné nehody z ďaleka vyhnú a o vodičák nakoniec nepríde.

 

Viac o téme: Peter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu