Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bezmocný spevák Bažík zažil hrozivú autonehodu: Obrovský šok a strach o rodinu!

Peter Bažík Zobraziť galériu (4)
Peter Bažík

BRATISLAVA – Šťastie v nešťastí! Známy spevák a víťaz šou X Factor Peter Bažík (31 ) pred pár dňami zažil chvíle plné strachu. S manželkou, dvoma malými dcérkami a so svokrou sa stal účastníkom nepríjemnej autonehody. Na zamrznutej ceste do Krompách ho oslepilo protiidúce auto, umelec strhol volant a následne dostal šmyk. S autom narazil do železničného signalizačného priecestia. Nasledoval obrovský šok a strach o rodinu...

Toto nechce nikto zažiť! Spevák známy zo speváckych šou Superstar a X Factor Peter Bažík zažil pred pár dňami poriadne nepríjemné chvíle plné strachu. Na ceste do hotela v Krompachoch, kde mal koncertovať, mal hrozivú autonehodu. V aute však nebol sám. Cestoval spolu s manželkou, dvoma malými dcérkami a so svokrou.

Mohlo by vás zaujať:
Všetko alebo nič: Vyhodené peniaze alebo poriadna zábava? Tu je naše hodnotenie!

„Veľmi sme sa všetci tešili na spoločný výlet medzi krásne zasnežené hory. No v Spišskom Podhradí sa nám stala nehoda. Oprotiidúce auto malo zapnuté diaľkové svetlá a nevidel som zákrutu. Vyzeralo to, že cesta ide rovno. Keď vodič prepol na stretávacie svetlá, zistil som, že smerujem von z cesty. Snažil som sa reagovať, no asi som až príliš prudko trhol volantom a dostali sme šmyk,“ opísal prvé okamihy strachu Bažík svojim priateľom na Facebooku. Hoci sa to snažil ukočírovať, nepodarilo sa, čerstvý sneh spôsobil, že auto sa stalo neovládateľným a narazil pravým bokom vozidla do železničného signalizačného zariadenia.

„Bol to pre nás všetkých obrovský šok a veľmi som sa bál o svoju rodinu, či sa im niečo nestalo. Vystrelili všetky airbagy. Keď sa auto konečne zastavilo, okamžite som všetkých ťahal von z auta, lebo zápach z airbagov bol podobný, akoby niečo horelo. Volal som hneď políciu a záchranku. O chvíľu boli pri nás, no tých 15 minút nám prišlo ako večnosť. Mrzelo nás však, že okolo prešlo asi 10 áut a nikoho nezaujímalo, že sa práve stala nehoda. Dcérky veľmi plakali a ja som sa asi tak bezmocne ešte v živote necítil,“ priznal smutne spevák.

Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo. „Sme v poriadku, iba pár modrín máme. Svokru záchranka musela ale pre istotu zobrať do nemocnice na röntgen, lebo rozbité sklo ju trochu poranilo a navyše práve jej dvere to celé schytali najviac,“ netajil Peter, ktorému v týchto ťažkých chvíľach ihneď pomohli dobrí ľudia z vedenia hotela, v ktorom mal vystupovať.  

 

Viac o téme: Peter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu