Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vzlykanie a plač vo VyVolených: KONIEC sexu šelmičky Zuzy a milovaného Tomáša!

Šelmička a jej milovaný Tomáš si museli od seba. Zuzana totiž po sobotňajšom dueli zo súťaže vypadla. Zobraziť galériu (9)
Šelmička a jej milovaný Tomáš si museli od seba. Zuzana totiž po sobotňajšom dueli zo súťaže vypadla. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nevedela to predýchať! Zuzana Šelmička Dzvoníková (22) sa v sobotu musela rozlúčiť s jojkárskou šou VyVolení - Dom snov. Vo vyraďovacom dueli sa ukázala ako najslabšia. Jej odchod sprevádzali slzy a plačlivé vzlykanie. Nezúfala však preto, že sa musela rozlúčiť s vidinou výhry. Smútila za svojou láskou. Tomáš Paták (25), do ktorého sa počas pobytu zamilovala, totiž zostáva v hre. Dvojica sa teda odlučuje a finalistka Miss Carat Tuning 2013 to bude musieť "vonku" zvládnuť bez neho.

Vo vyraďovacom dueli sa Zuzana Dzvoníková ocitla spolu so stavbyvedúcim Ivanom Musilom a Máriou Petrovičovou. Keďže bol v tzv. žiarovkovej disciplíne najúspešnejší Bánovský fotograf, o osude zvyšných dvoch dievčat rozhodovali ostatní VyVolení. Už vtedy si tmavovláska uvedomovala, že je zle. „Viem, že nie všetci ma máte radi, ale myslím si, že si uvedomujete, že som makačka,“ snažila sa obmäkčiť svojich súperov.

Ako však vyšlo najavo, bolo to zbytočné. V Majkin prospech totiž hlasovali všetci jej kamaráti. Dokonca aj Marek, ktorý má Zuzanu veľmi rád a pri náročnom rozhodovaní vyronil niekoľko sĺz. Tmavovlásku podporili iba jej partner Tomáš a krátkovlasá Martina. Keď si Dzvoníková uvedomila, že jej osud v šou je spečatený, nedokázala udržať emócie na uzde. „Tomáš, ja som ti ráno hovorila, že pôjdem dnes domov,“ povedala go go tanečnica, pričom jej slová boli prerušované vzlykaním. Následne nato sa naplno rozplakala. 

Slzy jej po tvári tiekli aj počas posledných viet, ktoré povedala do kamery. A to v momente, ktorý venovala odkazu pre svoju lásku. Prišla som o šancu vyhrať, no najväčšou výhrou je pre mňa on. Počkám naňho aj do konca súťaže. Moje srdce patrí jemu a dúfam, že to bezomňa zvládne,“ povedala Dzvoníková, ktorá vhupla do Tomášovej postele už počas prvých dňoch nakrúcania reality šou. 

Chcete vedieť, ako šelmička hodnotí svoje účinkovanie v súťaži? Zaujíma vás, ako vidí budúcnosť so svojim vyvoleným Tomášom? Nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname o 9:00!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu