Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Divoká párty Šelmičky z VyVolených: Vystrkovala bradavky a prišla len v bielizni!

Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták sa boli cez víkend zabaviť na párty. Šelmička tam prišla v spodnej bielizni a poriadne to roztočila. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták sa boli cez víkend zabaviť na párty. Šelmička tam prišla v spodnej bielizni a poriadne to roztočila. (Zdroj: Robert Fašung)

BRATISLAVA – Obliekaním sa nezdržiavala! Zuzana Dzvoníková (22) z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov je známa tým, že miluje nočný život. A po príchode domov si ho užíva dvojnásobne. Spolu s milencom Tomášom Patákom (25) sa cez víkend zabávali na žúre v jednom z bratislavských podnikov, kde divoká Šelmička nezostala nič dlžná svojej povesti. Go-go tanečnica vyrazila do spoločnosti len v erotickej bielizni, z ktorej jej chvíľkami vykúkali bradavky.

Zuzana Dzvoníková, známa predovšetkým z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov, to počas uplynulého víkendu poriadne roztočila v jednom z bratislavských podnikov. Spoločne so svojou parťáčkou, exmoderátorkou Sexi Športu Simonou Butinovou, oslavovali narodeniny.

No a nebola by to tmavovláska, keby v spoločnosti nevyrobila poriadny rozruch. Na párty totiž dorazila iba v erotickej spodnej bielizni a v sieťovaných podväzkoch. Okamžite sa tak stala stredobodom pozornosti. Keď k tomu navyše pridala aj zvodné pohyby go-go tanečnice, bez hriešnej myšlienky zrejme nezostala žiadna mužská myseľ.

Bratislavčanka sa pri jednom zo svojich erotických tančekov odviazala až tak, že ukázala aj to, čo (ne)chcela. Vo chvíľke nepozornosti jej z natrieskaného korzetu vyskočila bradavka. Zatiaľ čo Šelmičkine telo si prítomní páni spokojne obzerali zo všetkých strán, jej milenec Tomáš Paták sa vyčíňaniu svojej lásky len prizeral. Zrejme musí byť veľmi tolerantný, keď divoške Zuzane takéto výstrelky toleruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu