Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bára Basiková (50) v plavkách: Uff, radšej ju nemali fotiť!

Bára Basiková si v týchto dňoch užíva spolu s rodinou dovolenku v Maroku. Na slnenie pri mori zvolila čierne dvojdielne plavky. Zobraziť galériu (7)
Bára Basiková si v týchto dňoch užíva spolu s rodinou dovolenku v Maroku. Na slnenie pri mori zvolila čierne dvojdielne plavky. (Zdroj: Prásk)

PRAHA – Hviezda českých muzikálov Bára Basiková (50) si užíva prvú tohtoročnú dovolenku pri mori. Práve v týchto dňoch sa speváčka spolu so svojou rodinkou nachádza v slnečnom Maroku. Český web Prásk.tv priniesol exkluzívne snímky, na ktorých je blondínka iba v plavkách. V kúpacom úbore predviedla nie príliš lichotivú postavu.

Dovolenka Báry Basikovej sa nezačala tak, ako si speváčka predstavovala. Štart plánovaného oddychu v Maroku totiž pripomínal scénku z komediálneho filmu. Rodinka totiž zabudla vystúpiť z lietadla a tak mali o program na niekoľko dlhých hodín vopred postarané. Namiesto cieľového Agadiru sa ocitli vo vzdialenom Saidie. Situáciu museli vyriešiť tak, že si požičali auto a urobili si výlet cez pol Maroka.

Toto však bola jediná nepríjemná udalosť, ktorá sa im behom dovolenky už stihla pritrafiť. Českému webu Prásk.tv sa podarilo získať exkluzívne zábery zo speváčkinho morského relaxu. Na fotografiách je interpretka iba v dvojdielnych plavkách, ktoré práve nedávajú vyniknúť jej postave. Hoci blondínka už dlhé roky bojuje s hmotnosťou a večne drží rôzne diéty, snaha sa na jej figúre príliš neodzrkadľuje. Preto by mohla pouvažovať nad celými plavkami, ktoré by nedostatky zakryli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu