Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci pohľad na Báru Basikovú: Otrčila svoj 53-ročný zadok... V tangách!

Bára Basiková Zobraziť galériu (5)
Bára Basiková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Fúha! Pred tromi rokmi české médiá obleteli fotky Báry Basikovej (63) len v plavkách. Vtedy sa však hviezda českých muzikálov výstavnými krivkami nepýšila. Aktuálne je už speváčka o niekoľko kíl ľahšia a opäť svojimi tvarmi púta pozornosť. Obliekla sa totiž do takých šiat, že odhalili celý jej zadok... V tangách!

Bára Basiková rozhodne nepatrí k typickým päťdesiatničkam. Má 7-ročné dieťa, o 15 rokov mladšieho manžela... No skrátka, málokto by tipoval, že pred tromi rokmi oslávila polstoročnicu. A nenasvedčuje tomu ani jej oblečenie.

Pred pár dňami sa totiž plavovláska objavila na party Hudobného divadla Karlín a svojím outfitom mnohým doslova vyrazila dych. Stačilo totiž, aby sa speváčka otočila a... Prítomným sa naskytol exkluzívny pohľad na Basikovej zadok v čiernych tangách.

Jemná látka tmavých šiat bola totiž taká priesvitná, že vôbec nebolo treba veľa predstavivosti na to, aby si všetci vyobrazili, ako vyzerá bez nich. Obliecť si takýto módny kúsok chcelo teda poriadne veľa odvahy, nemyslíte?

Českej speváčke Báre Basikovej odvaha nechýba ani v 53 rokoch. Obliekla si priesvitné šaty, ktoré naplno odhalili jej zadok v tangách.
Zobraziť galériu (5)
Českej speváčke Báre Basikovej odvaha nechýba ani v 53 rokoch. Obliekla si priesvitné šaty, ktoré naplno odhalili jej zadok v tangách.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bára Basiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu