Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

POTVRDENÉ! Twiinske Nízlovej skrachovalo manželstvo: Bude rozvod!

Daniela Nízlová a Braňo Jančich sa idú rozvádzať. Zobraziť galériu (9)
Daniela Nízlová a Braňo Jančich sa idú rozvádzať.

BRATISLAVA - Nevydržali! Daniela Jančichová-Nízlová (26) zo skupiny Twiins si zobrala za muža svojho manažéra Braňa Jančicha (31) pred dva a pol rokom. V uplynulých týždňoch sa však v súvislosti s ich vzťahom čoraz častejšie skloňovalo slovo kríza. A hoci manželia ešte v decembri informácie o chystanom rozvode dôrazne popreli, exkluzívne pre topky.sk teraz priznávajú, že ich vzťahu je koniec.

Je koniec! Vzťah Daniely Nízlovej a Braňa Jančicha sa prevalil v prvých mesiacoch roku 2008. O dva roky neskôr im už vyzváňali svadobné zvony. Vzali sa v máji 2010, presne na nevestine narodeniny. Podľa všetkého to však nebol šťastný dátum.

Už dlhšie sa totiž šepkalo o kríze v tomto vzťahu. Manželia síce v decembri pre topky.sk popreli, že by zvažovali rozvod, dnes je však všetko inak. Pár vydal oficiálne vyhlásenie k ukončeniu svojho zväzku. „Áno, rozišli sme sa,” napísali nám Jančichovci.

Podľa ich vlastných slov prežívali kritické obdobie už dlhšie, ale snažili sa svoj vzťah zachrániť. No nepodarilo sa. „Dohodli sme sa, že zostaneme len kamarátmi. Keďže nemáme deti ani spoločný majetok, predpokladáme, že rozvod bude len formálna a rýchla záležitosť,” priblížila dvojica. Ako dôvod uviedli ochladnutie citov. Rázne zamietli teóriu o tretej osobe, hoci sa hovorilo, že Braňo má blízko k Zuzane Haberovej. Jančich aj naďalej zostáva manažérom Daniely a jej sestry Veroniky v projekte Twiins.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu