Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvý škandálik tohto roka: Nová frajerka exmanžela Twiinsky úplne nahá na nete!

Partnerka Braňa Jančicha evidentne nie je hanblivá. Zobraziť galériu (6)
Partnerka Braňa Jančicha evidentne nie je hanblivá.

BRATISLAVA - Fíha! Sexi vítanie nového roka sa odohralo v podaní novej partnerky Braňa Jančicha (32). Ten po rozvode s Twiinskou Danielou Nízlovou (27) zbalil eventovú manažérku Kristínu, ktorá sa teraz úplne nahá objavila na novoročnom želaní jedného fotoštúdia. Decentný záber vznikol ešte pred jej vzťahom s hudobníkom a našťastie neodhaľuje nič intímne.

Hudobník a manažér Braňo Jančich bol po rozvode s Danielou Nízlovou asi trištvrte roka nezadaný. Počas jesene sa však na sociálnej sieti pochválil svojou novou známosťou. Zbalil Kristínu, ktorá pracuje v jednej usporiadateľskej agentúre. 

Podľa všetkého má však Jančichov objav aj iné ambície. A to modelkovské či moderátorské. Oboje spojila do jedného obrázka pri pózovaní v Evinom rúchu pred mikrofónom. „Je to záber starý niečo vyše pol roka. Fotila sa pred letom na súkromné účely, len tak,” prezradil o vzniku nahého záberu zdroj topiek. 

Pomerne decentná fotografia vyzlečenej Kristíny koluje po internete ako novoročné prianie jedného fotoštúdia. Topky.sk sa v rámci tejto témy spojili aj so samotným Braňom Jančichom. „Kristína sa modelingom neživí, ale pokiaľ viem, tá fotka vznikla dávno predtým, než sme sa dali dokopy. Mala byť len na súkromné účely. Takže to vôbec neriešim,” reagoval na existenciu šteklivej snímky. 

Jančichova priateľka Kristína ako nahé novoročné prianie.
Zobraziť galériu (6)
Jančichova priateľka Kristína ako nahé novoročné prianie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu