Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší šok z Markízy: Drsné správy už aj pre Puškárovú!

Ďalšou reláciou, ktorej by sa mali škrty týkať, je Na telo moderátorky Zlatice Puškárovej. Zobraziť galériu (7)
Ďalšou reláciou, ktorej by sa mali škrty týkať, je Na telo moderátorky Zlatice Puškárovej.

BRATISLAVA – Za uplynulých 6 mesiacov prešla Markíza poriadnymi zmenami! Turbulentné obdobie neotriasa iba personálnou stránkou televízie, škrtajú sa aj relácie. Pred pár dňami vedenie okresalo tím Lampárne, najnovšie je na čiernej listine aj politický program Zlatice Puškárovej (35). O diskusnej relácii Na telo sa v Záhorskej Bystrici už dlhšie šušká ako o čoskoro zrušenom formáte.

Televízia Markíza prežíva naozaj hektické chvíle. Po príchode Henricha Krejču na post šéfa spravodajstva prišlo v Záhorskej Bystrici k výrazným zmenám. Všetko sa začalo ukončením spolupráce so zabávačom Jurajom Mokrým, ktorý sprevádzal divákov víkendovým počasím. Nasledoval vyhadzov moderátora Televíznych novín Karola Farkašovského. Bez ujmy neobišla ani jeho kolegyňa Miriam Šmahel Kalisová, pre ktorú už miesto v hlavnom spravodajstve nebolo - presunuli ju preto do nočných správ.

Personálne zemetrasenie prešlo aj reláciou Lampáreň. S istým miestečkom sa museli rozlúčiť štyria redaktori: Zuzana Šípošová, Matej Neumann, Zuzana Túrliková a Radoslava Rusňáková. Dlhoročnej markizáckej relácii skrátili vysielací čas a presunuli ju z nedele na pondelok.

Najnovšie sa už stolička trasie aj pod srdcovou záležitosťou Zlatice Puškárovej. Podľa informácií topiek je budúcnosť projektu Na telo ohrozená. Vedenie s ním vraj v roku 2013 neráta. Naznačuje tomu aj fakt, že politickému programu na rozdiel od iných formátov doposiaľ nebolo pridelené takzvané identifikačné číslo, pod ktorým sa v Záhorskej Bystrici evidujú jednotlivé relácie.

„Ku mne sa nič také nedostalo, že by sa s reláciou Na telo v roku 2013 nerátalo. Nemáte dobrú informáciu,“ vyjadrila sa pre topky.sk moderátorka. Takmer rovnakej reakcie sa nám dostalo aj z televízie. „S reláciou Na telo počíta TV Markíza i naďalej, znie oficiálne stanovisko zo Záhorskej Bystrice. Treba však podotknúť, že podobná rétorika odznela napríklad aj v prípade Karola Farkašovského. Moderátorov vyhadzov bol tiež do poslednej chvíle utajovaný. Dokonca sa ešte pár týždňov pred jeho odchodom zdalo byť naoko všetko v poriadku.

V prípade, že sa Na telo definitívne zruší, pre Zlaticu by to znamenalo škrt cez rozpočet. Zatiaľ čo pred polrokom pracovala na troch projektoch vrátane Nočných televíznych novín, po ukončení politického programu by jej zostalo "už len" hlavné spravodajstvo. A to by mohlo mať vplyv aj na moderátorkin bankový účet. 

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu