Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Puškárová na tajnom zákroku: Vieme, koľko zaň vysolila!

Zlatica Puškárová podstúpila minulý týždeň zákrok. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová podstúpila minulý týždeň zákrok.

BRATISLAVA – Zdravie na prvom mieste! Zlatica Puškárová (35) počas minulého týždňa zavítala na súkromnú kliniku, kde podstúpila dlhšie plánovanú operáciu. V súčasnosti sú síce stále viac obľúbene estetické zákroky, no toto nie je blondínkin prípad. Moderátorka markizáckeho spravodajstva si totiž dala vyoperovať krčné mandle. Za pomoc odborníkov zaplatila pomerne mastnú sumičku.

Musí sa šetriť! Zlatica Puškárová by si v týchto dňoch mala dopriať dostatok oddychu. Počas uplynulého týždňa sa totiž podrobila operácii krčných mandlí. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, blondínka absolvovala tento zákrok na súkromnej klinike. Zaplatila zaň zhruba 780 eur. V cene bolo zahrnuté aj jednodňové ubytovanie, pretože operácia prebiehala v celkovej anestézii.

V súvislosti s chirurgickým zásahom sme oslovili aj samotnú moderátorku. „Bola som na dlhšie plánovanom laserovom zákroku na výber krčných mandlí. Nebolo to nič vážne, skôr preventívne. Je to veľmi šetrná metóda bez komplikácii. Osobne podporujem preventívnu medicínu, povedala nám k tomu Puškárová, ktorá už v nedeľu uvádzala reláciu Na telo. Moderátorka sa zároveň netajila tým, že je rozčarovaná z toho, že informácie z jej súkromia prenikli na verejnosť. „Prekvapuje ma, že sú takéto osobné veci zverejňované,“ uzavrela blondínka.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu