Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čistky v Markíze: Kvôli Puškárovej v ohrození Ďurianová a Šimkovičová!

Ako vyrieši vedenie Markízy situáciu, keď sa vráti z materskej dovolenky Marianna Ďurianová, nevedno. Treba však podotknúť, že Zlatica Puškárová má v porovnaní s Martinou Šimkovičovou a s prvou spomínanou najstabilnejšiu pozíciu. Zobraziť galériu (4)
Ako vyrieši vedenie Markízy situáciu, keď sa vráti z materskej dovolenky Marianna Ďurianová, nevedno. Treba však podotknúť, že Zlatica Puškárová má v porovnaní s Martinou Šimkovičovou a s prvou spomínanou najstabilnejšiu pozíciu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Budú padať ďalšie hlavy? Ako sme už na topkách informovali, najnovšie to má v Markíze nahnuté už aj dlhoročná relácia Zlatice Puškárovej (35) Na telo. Po jej zrušení by zostali politickej moderátorke už len Televízne noviny. Tie však uvádza iba dočasne - ako záskok za Mariannu Ďurianovú (35). Po jej návrate preto budú musieť kompetentní vyriešiť problém. Keďže chce vedenie stanice zostať pri dvoch moderátorských pároch, jedna z dám sa zrejme so žlto-modrou televíziou rozlúči.

Veľké personálne upratovanie, ktoré na jeseň zahájilo vedenie televízie Markíza, zrejme neobíde ani najväčšie hviezdy komerčnej stanice. Na pretrase sú už mená ako Marianna Ďurianová, Zlatica Puškárová či Martina Šimkovičová.

Príčinou skloňovania týchto tvárí je, že v Záhorskej Bystrici má neistú budúcnosť relácia Na telo. Po chodbách Markízy sa pošuškáva, že vedenie už s projektom v roku 2013 neráta. V prípade, že by politický program nadobro škrtli kompetentní z vysielacej štruktúry, v spravodajstve by to spôsobilo ďalšie turbulencie. Tie vzniknú návratom Marianny Ďurianovej z materskej dovolenky.

Mamičku v moderátorskom kresle teraz síce zastupuje Zlatica Puškárová, tá však po spomínanom zrušení diskusného programu nebude mať okrem Televíznych novín žiadny iný džob. A keďže v Záhorskej Bystrici chcú aj naďalej zostať v režime dvoch moderátorských dvojíc, jedna z dám sa zrejme bude musieť s Markízou rozlúčiť.

Všetko ale nasvedčuje tomu, že Zlatica Puškárová to nebude. Tá má totiž podľa našich informácií takú stabilnú pozíciu, že vedenie by bolo skôr ochotné ponúknuť krk Marianny Ďurianovej alebo Martiny Šimkovičovej. A to aj napriek tomu, že sedia za pultíkmi hlavnej spravodajskej relácie oveľa dlhšie než ich kolegyňa. Ako to nakoniec dopadne, ukáže až čas. No vy môžete svoj názor vyjadriť už teraz. Ktorú zo spomínaných dám by ste poslali zo Záhorskej Bystrice preč? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Tip: Pozrite si dnešný program televízie Markíza. Nájdete ho u nás na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu