Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Toto je najkrajšia Slovenka roku 2012: Zvíťazila Kristína Krajčírová!

Miss Slovensko 2012 je Kristína Krajčírová. I. Vicemiss Denisa Krajčovičová (vľavo), II. Vicemiss Silvia Kimličková (vpravo). Zobraziť galériu (55)
Miss Slovensko 2012 je Kristína Krajčírová. I. Vicemiss Denisa Krajčovičová (vľavo), II. Vicemiss Silvia Kimličková (vpravo).

BRATISLAVA – Skórovali hlavne Bratislavčanky! Piatkový večer sa niesol v znamení krásy. Konal sa totiž už v poradí sedemnásty ročník prestížnej súťaže Miss Slovnesko 2012. Porota odborníkov v priamom prenose zvolila víťazku spomedzi dvanástich finalistiek. Titulom najkrajšia Slovenka sa odteraz môže pýšiť Kristína Krajčírová (20)!

Slovensky sú najkrajšie! V piatkový večer to potvrdilo aj dvanásť žien, ktoré sa predviedli v súťaži Miss Slovensko 2012. Azda najviac obdivu si vyslúžila Dominika Tóthová z Levíc, ktorá zozbierala tri menšie tituly. Počas celého večera dokonca bodovala v diváckom hlasovaní a napokon si domov odniesla aj titul Miss Sympatia. Obsadiť niektorú z prvých troch priečok sa jej však neporadilo. 

Absolútnou víťazkou súťaže sa stala Kristína Krajčírová. Tá počas prenosu prezradila, že do súťaže ju "dotlačili" kamarátky.Hovorili mi, že musíš ísť. A tak som išla," poznamenala kráska vo chvíli, keď ešte netušila, že práve toto rozhodnutie jej zmení život.

I. Vicemiss sa stala Silvia Kimličková, ktorá je podobne ako víťazka, z Bratislavy. Okrem tohto tituli získala aj dve menšie ocenenia. Jedným z nich bol titul Miss Press. Druhou najkrajšou Slovenkou sa za tento rok stala Denisa Krajčovičová, ktorá sa venuje tancu.

Dievčatá sa počas večera predviedli vo viacerých modeloch. Najskôr ukázali svoje postavičky v úsporných bikinách, neskôr v originálnych modeloch, v ktorých pripomínali hrdinky z komiksov. Veľkolepá bola aj promenáda v štýle Victoria´s Secret. Tieto prehliadky boli prestrihávané videovizitkami jednotlivých súťažiacich, kde každá z nich o sebe čosi prezradila.

Výsledky galavečera Miss Slovensko 2012:

MISS SLOVENSKO 2012 - Kristína Krajčírová (1.), Bratislava

I. VICEMISS - Denisa Krajčovičová (10.), Bratislava

II. VICEMISS - Silvia Kimličková (9.), Bratislava

MISS SYMPATIA - Dominika Tóthová (5.), Levice

Toto sú najkrajšie Slovenky roku 2012: I. Vicemiss Denisa Krajčovičková (vľavo), víťazka Kristína Krajčírová, II. Vicemiss Silvia Kimličková (vpravo).
Zobraziť galériu (55)
Toto sú najkrajšie Slovenky roku 2012: I. Vicemiss Denisa Krajčovičková (vľavo), víťazka Kristína Krajčírová, II. Vicemiss Silvia Kimličková (vpravo).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu