Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna misska Krajčovičová: Toto telo za nás bojuje na svetovej súťaži!

Denisa Krajčovičová nás reprezentuje na súťaži krásy v Japonsku. Zobraziť galériu (21)
Denisa Krajčovičová nás reprezentuje na súťaži krásy v Japonsku.

OKINAWA - Kolotoč už začal! V nedeľu odletela vicemiss Denisa Krajčovičová (24) do Japonska, kde sa o dva týždne uskutoční finále Miss International 2012. Tmavovláska má už za sebou zoznamovací večierok aj stretnutie s novinármi. Topky.sk vedia, čím by mohla na súťaži zabodovať.

Privezie korunku?! Tento rok sa bude snažiť na Miss International uspieť 1. vicemiss Slovensko 2012 Denisa Krajčovičová. Tmavovláska do Japonska odletela v nedeľu a odvtedy už absolvovala zoznamovací večierok, prednášku o histórii Okinawy aj stretnutie s novinármi.

Ako sme sa dozvedeli, ubytovaná je s reprezentantkou Švédska a zatiaľ veľkú súťaživosť nevníma. „Baby sú v pohode. Len ma prekvapilo, aké sú vymaľované už od rána, tak som sa musela pridať aj ja,” povedala nám so smiechom Bratislavčanka.

Je však jasné, že medzi kráskami z celého sveta vôbec nemusí byť skromná. Potvrdzujú to aj zábery, ktoré nafotila pred odletom. Okrem krásnej tváričky sa totiž Denisa môže pýšiť aj skvelou postavou. Za tú môže ďakovať hlavne tancu. „Venujem sa mu už desať rokov,” prezradila nám Krajčovičová.

A to je jej ďalšia zbraň. V talentovom kole totiž predvedie práve svoje pohybové umenie. Jej choreografia sa bude niesť v štýle show dance, takže bude aj sexi - čo dokazuje aj jej kostým (fotografie nájdete v GALÉRII).

Slovensko naposledy bodovalo na súťaži v roku 1990, kedy Ingrid Ondrovičová skončila na druhom mieste. Možno práve Denisa môže zopakovať podobný úspech. Finále sa bude konať 21. októbra.

 

Denisa Krajčovičová v plavkách
Zobraziť galériu (21)
Denisa Krajčovičová v plavkách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu