Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna misska Krajčovičová: Ustála trapas na svetovej súťaži!

Denisa Krajčovičová si na svetovú súťaž priviezla rovnaké šaty ako reprezentantka Turecka. Zobraziť galériu (20)
Denisa Krajčovičová si na svetovú súťaž priviezla rovnaké šaty ako reprezentantka Turecka.

OKINAWA - Neuveriteľná náhoda! Vicemiss Denisa Krajčovičová (24) odcestovala ako reprezentantka našej krajiny na svetovú súťaž krásy s kufrom plným šiat. Okrem unikátnych kúskov z rúk slovenských návrhárov si zabalila aj koktailky z dielne svetového módneho domu. A práve tie spôsobili menší úsmevný trapas. Ten istý model si totiž priniesla aj misska z Turecka, ktorá si ho obliekla v rovnaký večer ako naša kráska. Ako dievčatá túto situáciu zvládli?

Rovnaký vkus! Prvá vicemiss Slovensko 2012 Denisa Krajčovičová nás momentálne reprezentuje na svetovej súťaži krásy v Japonsku. Spolu s ďalšími 74 dievčatami sa pred nedeľným finále Miss International 2012 zúčastňuje rôznych sprievodných podujatí.

Na jednu z večerných akcií si tmavovláska vybrala čierne koktailové šaty. Všetkých však prekvapilo, keď  sa v rovnakom modeli objavila aj Meltem Tüzüner z Turecka. „Keď sme sa uvideli v lobby hotela, kde sa vždy stretávame, museli sme sa smiať. Z toho množstva vecí, ktoré si každá priniesla, obliecť si naraz to isté a ešte aj v rovnaký večer, je asi osud,” povedala nám so smiechom Denisa.

Našťastie, práve s touto súťažiacou sa naša reprezentantka skamarátila, a tak nedošlo k žiadnej rivalite či roztržkám. Hoci bežne sa takáto situácia považuje za trapas, missky z nej dokázali s úsmevom vyťažiť čo najviac. „Povedali sme si, že celý večer musíme byť spolu. Hrdo sme sa predvádzali a užívali sme si zvýšenú pozornosť okolia,” prezradila nám Krajčovičová.

Našťastie odborníci zo stránky missosology.org považujú Denisu za dostatočne jedinečnú. Všimli si ju napríklad pri prehliadke národných kostýmov a spolu s 200-ročným krojom si od nich vyslúžila ôsme miesto. Tmavovláska sa prepracovala aj do poradia, ktoré vzniklo na základe online hlasovania a diskusií - v tomto rebríčku obsadila piatu priečku. Snáď sa jej bude podobne dariť aj vo veľkom finále.

Preferované súťažiace podľa stránky missosology.org - poradie z utorka, 16. 10. 2012
Zobraziť galériu (20)
Preferované súťažiace podľa stránky missosology.org - poradie z utorka, 16. 10. 2012

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu