Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Kampaň, aká tu ešte nebola: Prezidentský kandidát sa nadobro uzavrel do konzervy

Ivan Zuzula Zobraziť galériu (2)
Ivan Zuzula (Zdroj: Topky, archív)

BRATISLAVA - Jeden z kandidátov na prezidenta si zobral kampaň k srdcu trochu viac. Ide o Ivana Zuzulu, ktorý sa štýlom Andyho Warhola, ktorý prezentoval na sociálnej sieti, chce odlíšiť od iných kandidátov a povedať niečo o svojom programe mierne odlišným spôsobom.

Zuzula sa však od Warhola niečím líši. Namiesto guľášovo červenej farby si zvolil zelenú. Reprezentuje ňou problematiku ekológie ako takej. Má ju zakomponovanú aj do svojho programu. Symbol konzervy má korene zjavne inde, akoby ktokoľvek čakal. Zuzula tým mal zrejme na mysli konzervativizmus. "Vyznávam hodnoty konzervativizmu - nie konfesionálneho, nie nacionalistického, ale moderného konzervativizmu založeného na zdravom rozume a historickej skúsenosti," popísal svoj postoj Zuzula.

FOTO Kampaň, aká tu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ivan Zuzula)

Slovná hračka

Názov konzervy znie KonzervaTyVedz (pozn. zjavne reprezentujúci slovo konzervatívec), ktorý sa nižšie pýši textovou bublinou s oranžovým textom Živé lesy. Nakoniec tu ešte nachádzame popis Bez šialených výrubov. "A ja som nikdy nebol len alibistický divák. Aj pred drancovaním našich lesov sa nesmieme zhrbiť a musíme ho čo najskôr zastaviť. Potrebujeme prebudovať Slovensko v prosperujúcu krajinu a najlepší domov pre čestných ľudí," vysvetľuje svoju filozofiu Zuzula, pričom zdôrazňuje, že vo voľbách kandiduje s podporou Slovenskej konzervatívnej strany (SKS), čo môže definovať ďalšiu asociáciu konzervy ako symbolu Zuzulovej kampane.

Viac o téme: KampaňIvan Zuzula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu