Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fotogaléria Milana Krajniaka: Najskôr kroky po boku Lipšica, potom s Kollárom

Milan Krajniak Zobraziť galériu (9)
Milan Krajniak (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

BRATISLAVA - V minulosti poradcom Daniela Lipšica, teraz po boku známeho Borisa Kollára ako kandidát na prezidenta. Toto je druhý muž hnutia Sme rodina, Milan Krajniak, na fotografiách.

Milan Krajniak ako dieťa.
Zobraziť galériu (9)
Milan Krajniak ako dieťa.  (Zdroj: Facebook/Milan Krajniak)

Zľava Milan Krajniak, občiansky aktivista Filip Vagač, poslanec NR SR za KDH Daniel Lipšic , podnikateľ a novinár Richard Rybníček, energetický analytik a manžér Karel Hirman a ekonomický analytik Vladimír Zlacký počas tlačovej besedy, na ktorej predstavili politickú iniciatívu Slovensko, Ty na to máš!. Bratislava, 27. január 2009.
Zobraziť galériu (9)
Zľava Milan Krajniak, občiansky aktivista Filip Vagač, poslanec NR SR za KDH Daniel Lipšic , podnikateľ a novinár Richard Rybníček, energetický analytik a manžér Karel Hirman a ekonomický analytik Vladimír Zlacký počas tlačovej besedy, na ktorej predstavili politickú iniciatívu Slovensko, Ty na to máš!. Bratislava, 27. január 2009.  (Zdroj: SITA/Tomáš Benedikovič)

Milan Krajniak na tlačovej konferencii politickej strany Sme rodina v Bratislave 11. novembra 2015.
Zobraziť galériu (9)
Milan Krajniak na tlačovej konferencii politickej strany Sme rodina v Bratislave 11. novembra 2015.  (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

Na snímke vpredu zľava novinár Milan Krajniak, predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a hovorca hnutia Peter Pčolinský, horný rad zľava  Ľudovít Goga, Adriana Pčolinská, Petra Krištúfková a Peter Marček počas tlačového brífingu v centrále strany na tému Vyjadrenie k povolebnej situácii a oznámenie o ďalšom postupe hnutia 7. marca 2016 v Bratislave.
Zobraziť galériu (9)
Na snímke vpredu zľava novinár Milan Krajniak, predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a hovorca hnutia Peter Pčolinský, horný rad zľava Ľudovít Goga, Adriana Pčolinská, Petra Krištúfková a Peter Marček počas tlačového brífingu v centrále strany na tému Vyjadrenie k povolebnej situácii a oznámenie o ďalšom postupe hnutia 7. marca 2016 v Bratislave.  (Zdroj: TASR - Andrej Galica)

Predseda strany Sme rodina Boris Kollár a Milan Krajniak počas prijatia u prezidenta SR v Prezidentskom paláci 7. marca 2016.
Zobraziť galériu (9)
Predseda strany Sme rodina Boris Kollár a Milan Krajniak počas prijatia u prezidenta SR v Prezidentskom paláci 7. marca 2016.  (Zdroj: SITA/Marko Erd)

Milan Krajniak počas prevzatia osvedčenia o zvolení za poslanca Národnej rady SR 11. marca 2016.
Zobraziť galériu (9)
Milan Krajniak počas prevzatia osvedčenia o zvolení za poslanca Národnej rady SR 11. marca 2016.  (Zdroj: SITA/Marko Erd)

Milan Krajniak skladá poslanecký sľub počas ustanovujúcej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky VII. volebného obdobia 23. marca 2016.
Zobraziť galériu (9)
Milan Krajniak skladá poslanecký sľub počas ustanovujúcej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky VII. volebného obdobia 23. marca 2016.  (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

Na snímke vľavo prezident SR Andrej Kiska prijal lídra politického hnutia Sme rodina Borisa Kollára a podpredsedu hnutia Sme rodina Milana Krajniaka v priestoroch Prezidentského paláca v Bratislave v stredu 7. marca 2018.
Zobraziť galériu (9)
Na snímke vľavo prezident SR Andrej Kiska prijal lídra politického hnutia Sme rodina Borisa Kollára a podpredsedu hnutia Sme rodina Milana Krajniaka v priestoroch Prezidentského paláca v Bratislave v stredu 7. marca 2018.  (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

Galéria: Milan Krajniak - Fotogaléria

Viac o téme: Milan Krajniak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu