Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rihanne unikli ďalšie fotky: V posteli ju rajcuje cmúľanie krku!

Rihanna a Chris Brown Zobraziť galériu (6)
Rihanna a Chris Brown

LOS ANGELES - Čokoládová kráska Rihanna (21) za už opäť stala terčom šírenia obrázkov zo súkromného albumu. Tentoraz však na internet prenikli aj zábery priamo zo spálne - latexová kráľovná si na sado-maso zrejme nepotrpí!

Hudobná hviezda sa len pred troma týždňami musela spamätávať zo škandalózneho úniku privátnych fotografií, na ktorých sa predvádzala v šťavnatých pózach a v Evinom rúchu. Cez víkend však viaceré blogy zaplavili ďalšie fotky zo speváčkinej súkromnej zbierky. Tie takisto vznikli ešte v čase, keď bola Rihanna po uši zamilovaná do Chrisa Browna a tvorila s ním dokonalý hudobný pár.

Na troch záberoch tento krát síce nie je odhalené speváčkine vzrušujúce telo, ale pozadie intímneho vzťahu bývalej dvojice. Obrázky totiž jednoznačne dokazujú, že aj keď sa Rihanna na verejnosti prezentuje ako sexuálna divoška v latexových korzetoch a sieťovaných pančuchách, v súkromí je krotká ako baránok. Blažený úsmev jej na tvári vyčaruje klasické túlenie, šantivé "muchlovanie", či dokonca nežné bozkávanie krku.

Ak aj atraktívna speváčka z predchádzajúceho škandálu bývalého milenca priamo neobviňovala, teraz má na to naozaj dobrý dôvod. Po šokujúcom útoku na Rihannu sa totiž Chris snaží za každú cenu vylepšiť svoj imidž nielen v očiach súdu, ale aj v očiach skalných fanúšikov. Jeho posledným aktom zúfalstva je zverejnenie krátkeho videa, ktoré má byť úprimnou spoveďou a nesie dôležité posolstvo - čokoládový spevák nie je obludou, za akú ho všetci považujú. Týmito slovami sa Chris obhajuje na internetovom portáli You Tube: "Chcem iba povedať' Čo je nové?', pretože som tam vonku chvíľu nebol. Ale čoskoro príde nový album. Práve teraz na ňom pracujeme. Volá sa Graffiti. Je na ňom všetko, tak sa všetci na to pripravte. Moji skutoční fanúšikovia, milujem vás. Nie som príšera!"

Chris sa obhajuje na internetovom portáli You Tube

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu