Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rozzúrená Rihanna: Tie fotky sa von dostať nemali!

Rihanna. Zobraziť galériu (9)
Rihanna.

LOS ANGELES - Zverejnenie súkromných obrázkov na internete už zasiahlo aj obnaženú autorku autoportrétu. Rihanne (21) z úniku fotiek behajú zimomriavky po chrbte. Doplatí speváčka na svoje odviazanie sa pred zrkadlom?

Americká hviezda si neužije ani chvíľku pokoja. Len prednedávnom sa po prvý krát od nepríjemnosti so svojím priateľom objavila v spoločnosti. Teraz ju ďalší incident donútil s hanbou opustiť Hollywood.

Rihanna vraj okamžite po odhalení pikantných záberov utiekla na dovolenku, kde chce prečkať prvotné búrlivé obdobie: „Ponáhľala sa na Hawaii, aby utiekla pred podrobným skúmaním,“ prezrádza zdroj pre britský bulvárny plátok.

Jej odchodu predchádzali zničujúce chvíle plné beznádeje: „Úplne z toho blázni! Bola na dobrej ceste k zotaveniu po tých strašných niekoľkých mesiacoch.“

Únik obrázkov z vlastného počítača mladú celebritu poriadne rozhádzal: „Netuší, ako sa k týmto fotkám dostali, ale vzala si za cieľ to zistiť.“

Speváčkine správanie naznačuje, že by sa v prípade nahých fotiek nemuselo jednať len o obyčajný falzifikát. Rihannini právnici zatiaľ tiež pravosť poburujúcich snímok nevyvrátili. Zrejme sa naozaj jedná o čokoládovú krásku so všetkým, čím ju štedrá príroda obdarila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu