Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hriešne zvodná Rihanna: Takto sexi sme ju ešte nevideli!

Rihanna Zobraziť galériu (18)
Rihanna

LOS ANGELES – Od zverejnenia nahých fotiek na internete sa už mladá Rihanna (21) neostýcha odhaľovať sa aj vo videoklipoch. V dráždivej čiernej bielizni sa objavila v novom videu, ktorého autorom je rapper Kanye West.

Hoci speváčkine intímne fotky už kolovali po internete, Rihanna všetkým dokazuje, že sme z jej zvodnosti ešte nevideli zďaleka všetko. Šikovná hviezda predvádza vo videu k pesničke Paranoid niekoľko zvodných póz, ktoré rozpália každého diváka.

Zaujímavosťou je, že v tejto skladbe prenechala úspešná celebrita priestor výlučne Kanyemu Westovi. Popri jeho speve mala čokoládová kráska obdarená dokonalými tvarmi čisto dekoračnú funkciu. Vyčítať jej to však rozhodne nemožno, svoju úlohu zvládla na jednotku.

Rihannu čaká v najbližšej dobe nepríjemná povinnosť. Súd ju totiž povolal ako svedka v prípade Chrisa Browna obžalovaného z napadnutia a ublíženia na zdraví. Rihanna sa vraj zúčastní krížového výsluchu pod vedením Brownovho právnika Marka Geragosa.

Pokiaľ by mu dokázali vinu, hrozí mu trest až do výšky štyroch rokov a ôsmich mesiacov strávených vo väzenskej cele.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu