Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rihanna, nie si v tom sama! Na webe sa pretŕča aj nahá Cassie!

Cassie Zobraziť galériu (9)
Cassie

LOS ANGELES - Dve čokoládové krásky Rihanna (21) a Cassie (22) majú toho odrazu akosi veľa spoločného. Okrem hudobnej kariéry a farby pleti ich momentálne spája aj megaškandál v súvislosti s únikom šťavnatých fotografií. O totožnosti Cassie však niet najmenších pochýb - okrem obnažených pŕs totiž ukázala aj tvár!

Rodáčka z Barbadosu sa síce na šestici pikantných záberov ukázala v Evinom rúchu z najrôznejších uhlov, no jej ksichtík je pomerne dobre rozpoznateľný len na jednej fotografii. Rihanna si na nej v sexi čiernych nohavičkách a v pánskej košeli s dráždivým výstrihom fotí v kúpeľni ľúbostný odkaz na zrkadle, ktorý jej tam zanechal jej vtedajší partner Chris Brown. Hoci speváčku únik súkromných obrázkov rozzúril do nepríčetnosti, ako profesionálka zachovala chladnú hlavu, k incidentu sa nevyjadrila a pred mediálnym tlakom zdupkala na dovolenku. Či telo nahej dámy z internetu skutočne patrí Rihanne, je teda zatiaľ otázne...

Úplne inú politiku zvolila jej staršia kolegyňa Cassie. Tá nemala na výber a k erotickým záberom sa musela priznať - okrem pekne tvarovaných prsníkov a piercingu v oboch bradavkách totiž dokonale vidno aj tvár majiteľky tejto nádhery. Spevácka hviezda, vlastným menom Cassandra Ventura, krátko po prevalení škandálu napísala krátky komentár na svoj blog: "Zdá sa, že sa mi niekto nabúral do počítača. Je to naozaj odporné a zlé. Prestaňte sa správať, ako keby ste nikdy predtým nevideli prsia."

Za zmienku rozhodne stojí fakt, že Cassie v týchto dňoch pripravuje svoj druhý album. Takáto "nehoda" pravdepodobne poslúži ako skvelý marketingový ťah na podporu jeho predaja. Ak to bude totálny brak, Cassandra zostane vo svete známa aspoň ako "černoška s peknými kozami".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu