Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rihanna si užíva – nahoty jej nestačilo, navštevuje striptízové kluby!

Rihanna Zobraziť galériu (9)
Rihanna

NEW YORK - Nahota mladej speváčke zrejme zachutila viac, ako sa dalo čakať. Po škandalóznom zverejnení jej obnažených fotiek našla svoje útočisko v jednom z večerných klubov. Medzi desiatkami vyzlečených žien sa Rihanna (21) poriadne zabavila.

Čokoládová hviezda si zvolila zvláštny spôsob na vyliečenie zlomeného srdca. S partičkou šiestich kamarátov sa vybrala do podniku preplneného obnaženými dámami tancujúcimi v rytmoch hlasitej hudby.

Barové tanečnice zrejme našli v Rihanninom novom postoji veľkú dávku sympatie. „Dávala im tučné prepitné,“ prezrádza svedok speváčkinho výjazdu. Celá partia vraj nakoniec minula 2.500 dolárov.

Akcia v klube napokon dopadla nad očakávania. Celebrita sa tak odviazala, že zahodila všetky zábrany a začala si vymieňať bozky s jedným z jej kamarátov.

Rihanninou novou náhradou za násilníka Chrisa Browna je kanadský herec a hip-hoper Aubrey Graham prezývaný tiež Drake. S týmto mladíkom totiž videli celebritu aj niekoľko večerov po noci strávenej v striptízovom klube.

„Boli spolu veľmi, veľmi zlatí. Obaja mali veľmi dobrú náladu a dobre sa bavili,“ hovorí svedok, ktorý videl nový nádejný párik.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu