Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Marek Ťapák je druhýkrát ženatý: Rozvod po 17 rokoch... Svadobná FOTO so známou Slovenkou!

Marek Ťapák Zobraziť galériu (7)
Marek Ťapák

BRATISLAVA - Herec Marek Ťapák (59) zostane navždy spätý s postavou rozprávkového Popolvára. V súkromí mu láska až za hrob nevyšla, s prvou manželkou sa rozviedol po 17 rokoch. Viete, že to bola žena, ktorá je dnes veľmi dobre známa?

Marek Ťapák sa narodil 22. apríla 1960. Od detstva mal ako syn režiséra blízko k filmu a ako syn tanečnice zo SĽUK-u aj k tancu. Pred kamerami stál už ako trojročný a nikoho asi neprekvapilo, keď si zvolil za svoj obor herectvo a réžiu. 

Marek Ťapák je druhýkrát
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Taurus Film)

Na svojom konte má množstvo filmov. Okrem iných aj neustále reprízovanú rozprávku Popolvár najväčší na svete. V posledných rokoch účinkoval v seriáloch ako Milenky, Chlapi neplačú, Horúca krv alebo Búrlivé víno. 

V súkromí je ženatý a má dcéru s nezvyčajným menom Taruna. Tanečnica Katka je však hercovou druhou manželkou. Stretol ju dokonca v čase, keď bol ešte ženatý s inou. Ako sám Marek kedysi povedal v jednom rozhovore, keby mu neprišla do cesty, jeho prvé manželstvo by možno trvalo trochu dlhšie, no skončilo by tak či tak. 

Marek Ťapák s manželkou Katkou
Zobraziť galériu (7)
Marek Ťapák s manželkou Katkou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prvý raz sa Ťapák oženil so Zuzanou. Tá v tom čase ešte známa nebola, všeobecne ju ľudia začali vnímať až na poste riaditeľky televízie Markíza. Na šéfovskú stoličku zasadla v roku 2010, s Marekom bola rozvedená od roku 2001. Ako však o ich vzťahu po dlhom čase napísala na facebooku, bolo to pekných 17 rokov.

Zuzana Ťapáková a Marek Ťapák na svadobnom zábere
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Ťapáková a Marek Ťapák na svadobnom zábere  (Zdroj: Facebook ZŤ)

Viac o téme: Marek Ťapák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu