Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Uspím ťa a znásilním: Po týchto slovách sa jojkárska VyVolená psychicky zrútila!

Monika Lombárová sa psychicky zrútila. Pričinil sa o to jej súper Marcel Banda, ktorý ju sexuálne obťažoval. Zobraziť galériu (4)
Monika Lombárová sa psychicky zrútila. Pričinil sa o to jej súper Marcel Banda, ktorý ju sexuálne obťažoval.

BRATISLAVA – Zrútila sa! V jojkárskej šou VyVolení – Dom snov bude v dnešnej epizóde poriadne dusno. Pričiní sa o to jeden z favoritov na víťazstvo celej súťaže Marcel Banda (29). Ten totiž svojej súperke Monike Lombárovej (31) naháňa strach. A to "vďaka" množstvu sexuálnych návrhov, ktorými už však prešvihol medzu únosnosti. Situácia sa vyhrotila až tak, že sa krehká brunetka po slovách o znásilnení psychicky zosypala.

Toto mu na sympatiách nepridá! Marcel Banda je v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov považovaný za jedného z favoritov. V dnešnej epizóde však odhalí aj odvrátenú stránku osobnosti, keď svojím žartovaním rozplače súperku Moniku Lombárovú.

Latino tesár z Duloviec totiž brunetku atakoval tvrdeniami, že sa mu veľmi páči a že má krásne telo, ktoré ho rajcuje. „Najradšej by som ťa spapal. Mám sen, že ti strčím jazyk do úst,” poznamenal Marcel smerom k Monike. „Objednám si tabletky na spanie, uspím ťa a potom uvidíš,” pritvrdil Banda, ktorý sa na brunetku tisol aj svojím holým telom.

Lombárová sa netajila tým, že jej je z Marcela na vracanie. „Vadí mi to, ako sa chová. Je vulgárny a myslí tým, čo má pod nohavicami,” poznamenala so slzami v očiach brunetka, ktorú súperovo otravné laškovanie vytočilo do nepríčetnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu