Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Amazonka (20) z VyVolených prehovorila o vzťahu so súperom Igorom (45): Nechcela som mu ublížiť!

Kristína Verníčková bola online. Zobraziť galériu (9)
Kristína Verníčková bola online.

BRATISLAVA – S jojkárskou šou VyVolení - Dom snov sa musela najnovšie rozlúčiť Kristína Verníčková (20), ktorá prišla v pondelok na online rozhovor do topiek. Mladej tmavovlásky ste sa okrem iného pýtali aj na to, aký má vzťah so súperom Igorom Džadoňom (45).

Po Márii Petrovičovej musela jojkársku šou VyVolení - Dom snov opustiť ďalšia kráska. S hrou sa v sobotu rozlúčila Kristína Verníčková, ktorá svojím šarmom poplietla hlavu jednému z favoritov súťaže - Igorovi Džadoňovi. V pondelkovom online rozhovore ste sa preto mladej tmavovlásky pýtali na to, čo k veselému stavbárovi cíti a aký je medzi nimi vzťah. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

28.10.2013 10:04 - otázka od vytretá
Prečo si vyberáš na čo odpisuješ, odpisuj rad radom. Neverím, že si mala aj nejaký pozitívny odkaz na predvedený výkon v šou! si nevyzreté decko čo namotáva starých pánov!!!
ahooj nevyberam idem zaradom :)
28.10.2013 10:04 - otázka od daduš
Kika. Iba Ti chcem povedať , že z pohľadu televízneho diváka Tvoj vzťah k Igorovi vyznie úplne ináč ako to vidíš Ty. Bolo to také neprirodzené, ako sa Igor choval k Tebe, nejako mi to vadilo.Nepasujete k sebe. Má už svojvek. Ale ináč veľa šťastia v živote.
dakujem ale igor je super kamarat
28.10.2013 10:03 - otázka od Bronka
Ahoj len sa chcem opýtať, že keď Martina je falošná tak čo si ty? Hrala si to tam na úprimnosť a za chrbtom si Igora osi*rala ... Som zvedavá ako sa zatvári keď bude vonku a bude to vidieť ... zradil svojich a vyhodil Tomáša pracovitého chalana kvôli tebe, ktorá si povedala, že si tam na odbornú robotu :)nič tam po tebe nevidno :) aj to čo si mala robiť nebyť Ivana si v koncoch :)... pobavila ma tá tvoja istota, že aj keď pôjdeš do duelu s Martinou vrátiš sa ... Ale inak prajem všetko dobré :)Pekný deň
nebola som si ista duelu s matou vedela som ze pojdem domov :) nikdo sa tam nikoho neboji a Igora om s prepáčením neo*rala :) vzsvetlili sme si to robite stoho vedu ako kebz sa nikdy nikto s nikým nepohádal
28.10.2013 10:01 - otázka od Kika
Cau som velmi šťastná že si odtial konečne vypadla. Neskutočne si mi tam vadila, nič si nerobila a hlavne že si vyhlásila že tu vodu si urobila sama a že si na seba hrdá :D:D:D dúfam že ked už tam niesi tak sa vráti starý igor-taký aký býval ked teba nepoznal. Keby si moja dcéra hambím sa za teba!
ahooj stou vodou bolo roboty az az a nebol pritom ivan :)) ale pomahal pri geberite čiže som nepovedala nič zlé
28.10.2013 10:00 - otázka od martin
cau kraska, nepozeram tv takze netusim co sa deje v tej realityshow. Si zadana? bych ta prave teraz najradsej vyj*bal jak drak! :)
dakujem :)))
28.10.2013 09:59 - otázka od David
Bola si najkrajsia vyvolena a najlepsie oblecenaaa mas styl dievca :) A chcel by som sa ta opytat aky styl hudby pocuuvas koho mas najradsej. Dakujem
ahooj dakujem a ja počuvam všetko čo sa počúvať da :) a mam rada aj sloveských spevákov :)
28.10.2013 09:58 - otázka od kika
Ahoj Kikus bola si najlepsia z celej show :) je Martina naozaj taka zmija ?? A aky je Marcel clovek :)
ahoj dakujem , hej maťa zmija je a je veelmi zlááá :( no a Marcel je jeden super,pracovitý, dobrý a srandovný chalan ktorého je radosť spoznať :))
28.10.2013 09:56 - otázka od Maiky
Kristina si skareda, rozmaznana, leniva intrigantka. Skoda, ze to video ako si nazvala Igora a Marcela nevidel zbytok z domu...na pripomenutie nejaky jeb...vychodniar a smradlavy cigan. PS: Otecko mal z teba urcite radost
ahoj ty si tam snami nebool ty nevies :P kazdý má ray svoju slabú chvilku mi nevrav že ty nie my sme si to vysvetlili
28.10.2013 09:54 - otázka od Piotro
Zblizila si sa s niekym intimne vo vile?
ahoj nie :))
28.10.2013 09:54 - otázka od ja
ahoj, čo ti hovorí pojem úcta k ľuďom?
a tebe ?
28.10.2013 09:53 - otázka od Adriana
Ahoj Kristína, aký je to pocit opustiť "dom snov" keď už vyzerá, že je na dosah ruky. Ďakujem a prajem pekný deň
Ahoj je to veľmi emotívne ked človek vidí ako to rastie, a vždy sa niečo spravii, všetko nam tam prešlo rukami je to veľmi silne no je to hra:)
28.10.2013 09:52 - otázka od Martin
Aká osoba je Martina, je važne taká zlá?
Ona jediná je naozaj v skutočnosti takáá akú ju ludia vidia :)
28.10.2013 09:51 - otázka od Peter 10
Tak co hovoris na Martinu? pekne s tebou vydzubala:-) a aky mas nazor na zlatokopky?
Maťa je Maťa je velmi čudná a svojska a serie si do huby :)) nooo a to teda vydzubalaa ale to ona s každým tam .... a zlatokopky ??... pokial majú kde kopať nech sa im darí :)
28.10.2013 09:49 - otázka od juraj
Ahoj Kika veľmi som ti držal palce bola si z nich najlepšia a ten dom aj auto si mala vyhrať ty!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj veľmi pekne dakujem ale sám určite vieš že v živote sú omnoho dôležitejsie veci ako hra dom auto ....som raada že som tam bola bol to neskutočný zážitok skúsenosť vela som sa naučila no som rada že som doma :)
28.10.2013 09:48 - otázka od Emanuel
KIka, neviem ci si videla tu nafuknutu opachu ako sa tesi ? je naozaj taka strasna? podla mna je. a nezda sa ti cele toto show infantilne?
ahoj videla som to a bolo mi z naj zle ako sa može takto tešit ked niekomu ublizúje naozaj je taka zla aj v skutocnosti ale ona podla mňa zato nemôže :)
28.10.2013 09:46 - otázka od pinokio
s tebou ta puberta este dobre slaha.. take rozmaznane decko som uz davno nevidel, neboj, potrebujes od zivota par facie a snad z toho vyrasties.
:)
28.10.2013 09:46 - otázka od Petra
Ahoj Kika.Pozerala si uz v archive vyvolenych?co vravis na to,ako si sa spravala?nezda sa ti ze si bola ako rozmaznany fracek?..a aky vztah si mala k Igorovi?
Ahoj toto nieje všetko čiže som sa nechovala nijak nenormalne no a vzťah s Igorom bol čisto kamarátsky a vedeli sme to obaja je to užastný človek
28.10.2013 09:43 - otázka od Em end em
Prišla si tam na odobornú robotu ale do roboty ťa moc nebolo, nikoho takého ako si ty tam netrebalo a už vôbec nie namyslenú ocheculu!!!
ánoo aj toto je názor :)))
28.10.2013 09:43 - otázka od Veronika(Wewa)
Ahoj Kristína,ja nemám otázku iba ti chcem popriať aby sa ti v živote darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš a hlavne aby ťa všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem ťa a prajem ti ešte Pekný zvyšok dňa!
Ahoj VEVA veľmi pekne dakujem za podporu:)
28.10.2013 09:42 - otázka od Laura
Ahoj, nemam ziadnu otazku, iba ti chcem povedat, ze som velmi rada, ze si vypadla. Posobis na mna velmi namysleno a sebavedome. Myslis si o sebe ze si najlepsia a pritom nie si. Si obycajna chudera a arogantne a rozmaznane decko. Chovala si sa tam ako primitivka najvacsia!!!
Pôsobiť a naozaj taká byť je rozdiel ....a nie nikdy som si o sebe nemyslela že som najlepšia noo taKý istý názor na teba môžem mať aj ja kedže sa nepozname ...pekný deň
28.10.2013 09:38 - otázka od Zapadniarka
Chvala bohu,ze si vypadla,si jeden rozmazleny fracek
DaKUJEM
28.10.2013 09:37 - otázka od rosss
Ahoj, to aj doma si len na odbornu robotu? :)
Ahoj nebola som len na odbornú robotu ono to tam bolo myslene ako sranda no niekto to nepochopil :) Viem čo je aj zobrať krompáč do ruky a kopať alebo fúrikovať hlinu, kamene nakoľko som si to tam niekoľko krát vyskúšala :)
28.10.2013 09:35 - otázka od dvere
Ahoj, chcem ti iba poďakovať. Urobila si mi radosť v sobotu večer, keď si vypadla. Nedalo sa už na teba pozerať. Ešte raz Dikes ;)
Nemáš začo s radosťou :))
28.10.2013 09:35 - otázka od lili
Ahoj Kristínka bola si môj najväčší favorit v tejto šou škoda že si vypadla veľmi som ti s celou rodinou držala palce. Najviac sa mi páčilo ako si povedala na rovinu všetko čo si myslíš nie ako tá falošná Martina. Prajem ti všetko dobré do života a nech sa ti darí :-) a ešte jedna otázočka kto je tvoj favorit na výhru?
Ahoj Lili veľmi pekne Vám dakujem :) A môj najvačší favorit na výhru je Igor lebo pre ten dom robí všetko :))
28.10.2013 09:33 - otázka od mia
rozmaznany, panovacny fracek...ved to aj sama vidis co si o Tebe myslia tvoji spoluhraci a vacsina Slovenska...skoda lebo na zaciatku si bola velmi sympaticka no akonahle si ukazala svoju pravu tvar-koniec...s takymto postojom to daleko nedotiahnes :-)trosku sa nad sebou zamysli a bude dobre...
Spoluhrači ?? či múdry Ivanko ktorý hrá proti Igorovi a Marcelovi :(
28.10.2013 09:32 - otázka od Martin
Ahoj Kika si strašne zlata a veľmi sympatická baba. Bola si tam super niekto čo nedával taktiky a bol priamy ale to ľudia nemajú radi. Igor je môj favorit a strašné ma vytáčalo ako z neho robia debila že sa zaľúbil. Povedz bola to láska alebo iba veľké srdce Igora ? Prajem ti v živote len to najlepšie. Ps. A si rozmaznaná ?
Bolo to veľké srdce Igoraa lebo je perfektný bol tam ako moj tato a chýba mi ked na mňa nekriči kikirík :) Ludia sú rôzny a hovoria hocičo, veria tomu čo vidia :) No Igorovi som vôbec nechcela niejak ublížiť :) Nooo a rozmaznaná určite niesom nakoľko som staršia sestra mojich dvoch mladších bratov :))Dakujem
28.10.2013 09:28 - otázka od Marečku párečku
Akoj Kika. Keď si povedala, že sa nebojíš duelu s medveďom (Martinou) Nebola si prekvapená ako to nakoniec dopadlo? Krotila by si sa teraz vo svojích vyjadreniach(keby si to mohla vrátiť?)
Ahoj :) je to hra tam sa nikdy nikoho nebál ked išiel do súboja, každý týždeň niekto dom snov opustiť predsa len musí teraz som to bola ja a neskutočne som sa tešila na svoju rodinu kamaratov a všetko to skvelé čo ma čakalo a čaká tu vonku. Ja som vedela že Martina si vezme mňa nakoľko je zlá a rada ubližuje ostatným okolo seba. Igor by bol pre ňu silný súper a ja som bola jeho slabá stránka a veľmi mu tam držím palce a nie nemenila by som svoje nazory a vyjadrenia lebo sme tam boli spolu zavretý 24 hodin a vzdy malo všetko dovod to co sme povedali a urobili len ma mrzí že dali do tv to čo som povedala na igora ale my dvaja sme si to tam vyriešili :)
28.10.2013 09:21 - otázka od jan
cau, vies ze keby si vyhrala alebo ten kto dom vyhra musi zaplatit dan z vecnej vyhry 20 percent+do zdrav.poistovne 14 per. co vychadza min.50 tisic euro co si o tom myslis
Ahoj ano všetci to vieme je to normálne pri každej výhre
28.10.2013 09:20 - otázka od Monika
Strasne si sa tam musela ten prvy tyzden pretvarovat aka si bola dobrucka milucka a potom si ukazala svoju pravu tvar. strasne odporna pixla. hlavne ze si uz von
Každý sme niejaký
28.10.2013 09:19 - otázka od Peter
Ahoj, chcem sa ťa opýtať, či si spokojná s tým, čo si tam predvádzala. ako si nič nerobila a chovala si sa arogantne ku všetkým. nemyslíš si, že si iba využila Igora?!
ako som povedala nikoho som nevyuzila igorovi držim moooc palce lebo on si to zasluzi a arogantná som na nich tiež nebola kedže sme tam boli spolu 24 hodín denne nie hodinku :))
28.10.2013 09:18 - otázka od Eva
ahoj Kristina prečo ty si mohla povedať každemu pravdu do oči ked tebe ju nik nemohol povodať hned si bola ako vybuchnuta sopka
Bola som vybuchnutá práve preto že som sa to vždy dozvedela od niekoho iného :)
28.10.2013 09:17 - otázka od František
Nemám otázku, som ale strašne rád, že si vypadla. Bola si arogantná fuchtla a dobre ti tak! Konečne sa bude dať na to opäť pozerať
Dakujem :)
28.10.2013 09:17 - otázka od Marianna
Ahoj Kika si strašne zlata veľmi si sa mi páčila bola si jediná úprimná a jediná čo neriešila taktiky. Strašne mi tam vadí Ivan aký máš na neho názor ty. Dúfam že vaše priateľstvo s Marekom, Monikou a Igorom výdrži prajem ti veľa úspechov v živote. A čo plánuješ robiť po vyvolených ?
Ivan je veľmi falošný a taktiku rieši najviac prave on no sto ludi sto nazorov ....a naše kamarátstvo určite vydrží lebo sme si na seba neskutočne zvykli a pomahali si smiali sa spolu su to užasný ludia pre mna :)
28.10.2013 09:14 - otázka od lujza
Ahoj Kika, hned na zaciatok - v sutazi si bola super, nakolko len ty si povedala, ze ta nezaujimaju intrigy a taktiky a aj napriek tomu ta tam vykreslili ako intriganku. tak isto sa mi nepacilo, ako ta spajaju s igorom, ze je medzi vami nieco viac... ako to vnimas po vypadnuti?
Ahoj Lujza dakujem :)) je to televízia čiže tam vidíš všetko inak ...ja som taktiku neriešila, všetci sme boli kamarati a vždy som všetkým všetko povedala do očí a každy to vedel aj to stým igorom co som nanho povedala bolo inak ale ludia vidia :) a moj vztah s mojím Gajsenom bol perfektnýý a určite sa stretneme aj vonku je to pre mňa veľmi veľký človek s obrovským srdcom a určite som ho nevyužívala :)
28.10.2013 09:09 - otázka od Mia
Ahoj. Som rada, ze si vypadla ... Nemohla som sa uz na teba pozerat!! Este aj ta Martina mi pride normalnejsia než ty. Si strasne povrchna a zla... Zaujimalo by ma ci su rodičia po tvojom návrate pyšný na teba ?!
Moji rodičia ma neskutočne milujú sú na mňa pyšný a vedia aká som, no súdiť človeka ktorého nepoznáš len vidíš niečo zostrihané držím palce :) Apovrchná niesom určite
28.10.2013 09:07 - otázka od slovak
Kristina prepač ale si strašne vypočitava :),chudaka stareho Igiho si tam opantala,sa zalubil a nevidel čo si skutočne zač.Dobre že si vypadla.Tlieskam tomu človeku čo ta zradil :P
Igor vie čo som zač :) Dakujem
28.10.2013 09:06 - otázka od lukas
CAu, nebolo Ti trapne namotavat Igora a potom na neho kydat ze je chren a vychodnarsky ...? Sama si to priznala pred Marekom ze si sa s Igrom hrala...a on Ta tam 2x podrzal Vies tvrdit ze nevies co on chce bolo zvlastne z dovodu ze na zaciatku si neurcila medze a povedzme si uprimne ti to aj (si myslim) vyhovovalo Pekny den Lukas
Ahoj mna nezaujímaa čoo si kto myslí o mojom vztahu s Igorom nikoho som nenamotala ..pre mňa znamená vela
28.10.2013 09:04 - otázka od Timea
Vraj "sklamaná amazonka"... hahaa. Si nalákala hlasy, hlavne preto, že si tvrdila, že chlapi sú len prívesok...ibaže si tr*kávala s chlapom chvíľku pred vstupom do vily...a prívesok si bola ty lebo sa ťa nevedel zbaviť.
Je pekne sa o sebe dozvedieť niečo nové :))
28.10.2013 09:03 - otázka od Marta B.
Komu dopraješ výhru?Všetko dobré v živote želám.
Výhru želám Igorovi je to človek s veľkým srdcom :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu