Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šelmičke z VyVolených chýba sex: Hysterický skrat, útok na Sajfu!

Zuzana Dzvoníková v napätej situácii slovne zaútočila na moderátora Mateja Cifru. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Dzvoníková v napätej situácii slovne zaútočila na moderátora Mateja Cifru.

BRATISLAVA - Prestala sa ovládať! Dnešná voľba stavbyvedúceho v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa ponesie v poriadne dusnej atmosfére. Pričiní sa o to Zuzana Dzvoníková (22) alias Šelmička, ktorej v napätých chvíľach poriadne rupli nervy. Mladá tmavovláska dokonca slovne zaútočila aj na moderátora Mateja Sajfu Cifru (33).

Väčšina účastníkov jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa zhoduje v tom, že Zuzana Dzvoníková je extrémne náladová. Šelmička to podľa našich informácií potvrdila aj počas voľby stavbyvedúceho, kedy do tejto funkcie väčšina súťažiacich navrhovala práve tmavovláskinho milenca Tomáša Patáka. Šelmičke v tej chvíli rupli nervy a prestala sa ovládať.

Zuzana prišla na voľbu s tmavými okuliarmi na očiach a so skormúteným výrazom tváre. „Po celý čas premáhala plač, lebo nechcela, aby bol Tomáš stavbyvedúcim. Keď jej Sajfa pripomenul, že toto nie je párty, ale reality šou, pri ktorej sa stavia dom, tak dostala hysterický záchvat. Dokonca na neho slovne zaútočila, lebo jej kládol otázky,” dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. Súťažiaca vraj vôbec nemala náladu na rozhovor a dávala to patrične najavo aj zvyšovaním hlasu.

Moderátora sme preto oslovili s otázkou, či si nemyslí, že Dzvoníková reagovala príliš prehnane. „Funkcia stavbyvedúceho je veľmi dôležitá a vyžaduje si veľa zodpovednosti. Dostáva sa taktiež automaticky do sobotného súboja a Zuzka sa pravdepodobne bála toho, že bude Tomáš v ohrození,”  povedal nám Sajfa. Vzhľadom na intenzívny sexuálny vzťah týchto dvoch vyvolených však vidí zádrhel aj inde. „Základným problémom podľa mňa bolo to, že stavbyvedúci má  vlastnú maringotku, v ktorej sú povolené len návštevy pracovného charakteru a spoločne s Tomášom by sa tak počas celého týždňa nemohli jašiť a laškovať spolu,” dodal, čím zrejme udrel klinec po hlavičke. V prípade Tomášovho zvolenia by si tak dvojica musela intímne hrátky na istý čas odpustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu