Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vyradený Milan z VyVolených vyťahuje špinu na favoritov: Igor a Marcel si výhru nezaslúžia!

Vyradený Milan Kršiak zo šou VyVolení - Dom snov je online Zobraziť galériu (6)
Vyradený Milan Kršiak zo šou VyVolení - Dom snov je online (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Von z hry! V sobotu večer sa v rámci jojkárskej šou VyVolení - Dom snov konal opäť súboj, ktorý bol osudným pre ďalšieho súťažiaceho. S vidinou výhry sa musel najnovšie rozlúčiť Milan Krnšiak (54), ktorý v pondelok prišiel na online rozhovor do topiek. V odpovediach na vaše zvedavé otázky prezradil, že najväčší favoriti šou Igor a Marcel si výhru nezaslúžia.

Jojkársku šou VyVolení – Dom snov opustili doposiaľ už šiesti súťažiaci. S vidinou výhry sa musela ako prvá rozlúčiť trojnásobná mamička Miroslava Janovčíková. Ako druhá v poradí prišla na online rozhovor do topiek Žaneta Renczesová. Taktiež ste mali možnosť vyspovedať tretieho VyVoleného Vladimíra Souška. V poradí štvrtou vyradenou bola Ráchel Körösyová. Naposledy sa musel s vidinou výhry rozlúčiť potetovaný fešák Norbert Tokár. 

Skupinku v priebehu hry posilnil Milan Kršiak, ktorý prišiel ako náhrada za bývalého trestanca Martina Boháčika. Jeho cesta za výhrou sa však po sobotňajšom súboji skončila. Vyradený Pliešovčan vám počas online rozhovoru prezradil, čo si myslí o svojich súperoch a nevynechal ani najväčších favoritov projektu Igora a Marcela. Tým by najstarší súťažiaci výhru určite nedoprial. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

30.09.2013 10:00 - otázka od Tomy
Nazdar Milan.Komu by si najviac doprial vyhru?Inak tvoj breakdance bol super :)
Díky všetkým Vám, ktorým som už nestihol odpovedať... break som tancoval pre 30 rokmi a teraz som si nič predom nenacvičio, chcelo by to aspo taký týždeň. Všetci prajú výhru Igorovi a Marcelovi, myslí, že oni to hrajú a hlavne nepotrebujú. Igor už preflákal vraj 300.000 € čo zarobil v Kazachstane len tak. Skôr by som doprial takému, komu by pomohla, napr. fotografovi, čo má ženu, deti a je seriózny.
30.09.2013 09:55 - otázka od Lu
Nechapem preco sa tak k tebe spravali, bol si uplne v pohode...prajem vsetko dobre :)
Díky :)
30.09.2013 09:54 - otázka od petronelka
Ahoj Milan, si fakt silná osobnosť keď si dokázal znášať to ustavičné podrypovanie od tých pubertálnych týpkov a nevybuchol si. Držím palce a pri hlasovaní ťa určite podporím :) všetko dobréééé
Ďakujem Petronelka
30.09.2013 09:53 - otázka od vlado
Na stare kolena ti pekne svitori ;)Pre tych pubertiakov to bolo primitivne ani sa necudujem ze ta nemal iradi. Ak by si sa spraval trochu inak mozno by ta respektovali.
a čo Igor?
30.09.2013 09:53 - otázka od Bruno
Ahoj Milan, rád by som vedel, či si mimo kamier neupozornil protihráčov čo sa nevedeli k tebe správať, na niečo také, čomu sa hovorí úcta k veku, keďže Zuzana to neskutočne preháňala a určite by si nemala dovoľovať ani v rámci reality show to, čo si k tebe dovoľovala.
Martine som povedal len jednu vetu pred kamerou (nebola v TV) a odvtedy sa totálne voči mne zmenila.
30.09.2013 09:52 - otázka od ja
ahoj Milan, nebol si mi nejako extra sympaticky, ale bolo na tebe fajn, ze si sa nenechal "zdeptat" tak primitivnymi reakciami na teba, ake predviedla Zuzana, ju by som vyhodila skor ako teba, drz sa
aj tak díky
30.09.2013 09:52 - otázka od peter1265
Ahoj Milanko,drzal som ti palce ale bolo na tebe vydno ze vypadnes ,ale neviem preco si sy vybral Majku do suboja anie tu falosnu Martinu...
viď hore
30.09.2013 09:51 - otázka od HLO
dal bz si tam nejakú ženu do pucu? :D
nie
30.09.2013 09:51 - otázka od Mariana S
Ahoj Milan , drzim ti palce si dobry clovek :) velmi som si zelala aby z hry vypadol tomas to by bola pre Zuzu navacsie facka :P .... ale chcem sa opytat ci je pravda ze tomas chytil pohlavnu chorobu a so Zuzou boli izolovaní ?
díky, po skončení vypadávania sa vyberie z vypadnutých jeden žolík, ktorý sa vráti späť a hlasovať budú asi diváci. Je to na Facebooku/VVdomsnov, je tam zatiaľ 36 ľudí, za ktorých sa dá hlasovať. Dá sa teda vrátiť, keď tam už Zuza a Tomáš nebude.
30.09.2013 09:50 - otázka od HL
prečo si taký aký si? :)
aký?
30.09.2013 09:50 - otázka od Bobik
Milan a ty si nedostal od Zuzy ten syfilis ? Prečo Martina hovorila o tebe že si úchylak, myslíš že nepozná význam toho slova?
a čo je ona?
30.09.2013 09:50 - otázka od agi
prosim ta to co ta zuza mala prilepene na tych ociach,videla dobre zkrz to?
opýtaj sa jej
30.09.2013 09:49 - otázka od evita
ahoj milan. obdivujem tvoju trpezlivost a ze si sa ovladol ked zuza mala voci tebe pripomienky. si dobry clovek, zostan taky aky si,vidno ti to na očiach, prajem ti v dalsom zivote len to najlepsie aby si nasiel to po com tuzis a aby si bol stastny. :)
Ďakujem... ale nestihnem veľa otázok odpovedať... ")
30.09.2013 09:47 - otázka od peter
Milanko,len aby si vedel tučibomba intrigovala najviac,chcela ta dostat do duelu,lebo vedela,ze si zoberies Maju.Si velky kapo,postavit pyramidu neni len tak :))
To máš pravdu, až som sa čudoval, keď som to teraz videl v TV a na FB. Ale prvý týždeň s ňou v kuchyni som vydržal, hoci ona týždeň v kuse opakuje nejakú hovädinu, ktorú povedala ako vtip predtým Maja alebo niekto iný, len u nej to nie je vtip. Keď na to dojde, prejde na druhú stranu... jej to myslí pomaly, tak to dlhšie trvá. Ale v intrigách je asi majster, podľa toho, čo som videl v TV. Maju som zobral preto, lebo ten týždeň Martina makala ako fredka, Maja väčšinou čo som ju videl vylihovala celé dni v posteli, namiesto toho aby sa starala o kuchyňu. Dvakrát urobila kurací obed (za 10 min.), a potom bolo údajne málo jedla, lebo chladničky boli plné bravčoviny, zeleniny a čojaviem čoho, čo sa dlho varí a Maja kuchár-čašník súkromná akadémia sa predsa nebude s varením namáhať. Na stavbe som s ňou nebol, neviem, či robila, len som sprostredkovane počul, že aj na stavbe hrá s Norom karty. Na súboj to bolo jedno či Maju či Mt, obe volili dvere, tam išlo o to, komu dá Sajfa stredné dvere, kde zrejme každý kľúč ide do každých dverí, predpokladal som, že ich dá Maji... no a on ich dal Tomášovi. Fotka pyramídy bola len tak, nedalo sa fotiť v Iraku, keď som tam bol v 90. rokoch načierno. Pár iných fotiek mám na Facebooku pod mojím menom. Prvá otázka na začiatku sa mi zmazala skôr, ako som začal odpovedať, tak sa dotyčnému týmto ospravedlňujem, sorry.
30.09.2013 09:28 - otázka od Erik
Ahoj, Milan, tvoj odchod ma celkom mrzel, a to hlavne kvôli tomu, ako sa k tebe správala hlavne ženská časť osadenstva v Dome snov...nemyslím si však, že všetci 20-roční sú takí, aké boli ony. Želám ti, aby si v živote stretol ľudí, ktorí sa k tebe budú správať lepšie ako baby vo Vyvolených ;-)
Ahoj Erik, do vily som došiel neskôr, teda ako náhradník za vyštvaného Martina, ktorý to s nimi psychicky nevydržal. Na mňa začali robiť odzačiatku rovnaké tlaky a keď som odolával, vymýšľali stále nové a nové. Najskôr som nevedel, aké sú tam 2 skupiny, alebo že sa mám zaradiť do jednej z nich. Tak vzniklo nové delenie skupín: všetci a ja. Každý nebol ako Zuza, ktorá hneď, ako došli noví z misie, obchádzala všetkých a presviedčala ich, aby boli proti mne. Igor a Marcel boli tiež dosť samostatní, oni boli murári, tak ich každý rešpektoval. Z nových si Marek získal všetky baby tým, že diskutoval s nimi na ženské témy, lozil s nimi do vane, robil im peelingy, niekoľkokrát denne účesy a tak (namiesto práce na Dome). Kika 19 ročná sa napr. nebála Zuzy a povedala si svoj názor.
30.09.2013 09:16 - otázka od agi
ahoj, dobre ze si odisiel,lebo tam teraz hrozi nejaka pohlavna choroba,
Nemusim odpovedat, ale po skončení vypadávania sa vyberie z vypadnutých jeden žolík, ktorý sa vráti späť a hlasovať budú asi diváci. Je to na Facebooku/VVdomsnov, je tam zatiaľ 36 ľudí, za ktorých sa dá hlasovať. Dá sa teda vrátiť, keď tam už Zuza a Tomáš nebude.
30.09.2013 09:13 - otázka od jozef
nazdar milan! velka skoda ze je tam stale zuzana, slapka nakazena. nebol si mojim favoritom ale ani clovekom ktoreho som nemusiel, taky neutral. dufal som, ze vydrzis dlhsie a v dueli ze vyhodis hentu pucmolu.
Nazdar Jozef, nie všetko sa zmestí do hodiny v TV, čo sa tam za ďeň udeje, tak réžia vyberie, čo sa viac hodí. Dávali ma stále do kuchyne, aby som bol vždy v súboji a aby som nemohol ukázať, že viem robiť. Na to mali vysnívaných Igora a Marcela, nechceli to meniť.
30.09.2013 09:09 - otázka od Ajuša
Milan nemáte pocit,že muž vo vašich rokoch by sa mal správať ináč...a nie zo seba robiť šaša? To ako sa k vám ľudia správajú si robíte sám...nehnevajte sa,ale naozaj pôsobíte ako úchylák a ja by som sa vás tiež bála...veľa šťastia
Ďakujem Ajuška za názor, robím aj vážne veci, toto nebola vážna relácia, ale chcel som ju skúsiť.
30.09.2013 09:08 - otázka od Inna
Ahoj, ja by som sa chcela len spýtať či ti nevadilo ako sa ostatí súťažiaci k tebe chovali,hlavne Zuza, bolo to otrasné a obdivujem ťa že si to tam takto vydržal..Prajem vela štastia v živote :)
Ahoj Inna, najprv ďakujem... Zuza hrala divadlo, niekedy aj každý deň, niekedy vždy iné, na Tomáša to malo vždy účinok. Nahovárala aj ostatných, aby boli proti mne... Poznáš tú pieseň: človek je asi preto človek, lebo si zvykne na čokoľvek... ... teda fakt mi to vadilo.
30.09.2013 09:04 - otázka od Monika
Ahoj Milan, bol si super, velmi som Ti fandila, aby si sa vratil naspat. Skoda ze nie, ale tak nech sa tam teraz zozeru Zuza s Tomasom voli pohlavnej chorobe a Maja nech sa nadalej strka do zadku Marcelovi. Prajem Ti vela stastia v osobnom zivote!!
Ahoj Monika, ďakujem... bude sa po vypdnutiach hlasovať na FB za jedného žolíka, ktorý sa vráti späť, tak ma môžeš podporiť :) Môžeš pozrieť aj môj FB

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu