Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potupný vyhadzov z VyVolených: Milan, nikto ťa tu nechce!

V šou VyVolení - Dom snov skončil Milan Kršiak. Nikto zo súťažiacich totiž nechcel, aby v projekte pokračoval. Zobraziť galériu (6)
V šou VyVolení - Dom snov skončil Milan Kršiak. Nikto zo súťažiacich totiž nechcel, aby v projekte pokračoval. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Tak toto nečakal! Jojkársku šou VyVolení – Dom snov musel najnovšie opustiť ďalší súťažiaci. Sobotňajší súboj sa stal osudným Milanovi Kršiakovi (54), ktorý sa na stavbu dostal ako náhradník za bývalého kriminálnika Martina Boháčika (33). Päťdesiatnikov vyhadzov mal trpkú príchuť. V druhom súboji, v ktorom mali ostatní súťažiaci rozhodnúť, kto postúpi, totiž nedostal ani jeden jediný podporný hlas.

Sklamanie! Po sobotňajšom dueli musel reality šou VyVolení – Dom snov opustiť Milan Kršiak. Súťažiaci, ktorý mnohým pripomínal hororovú postavičku, sa na stavbu dostal namiesto bývalého kriminálnika Martina Boháčika. Ten to po niekoľkých týždňoch nezvládol a rozhodol sa z projektu odstúpiť. Jeho náhradníka sa však snažili finalisti každý týždeň zbaviť. No podarilo sa im to až teraz.

Kršiak sa v súboji ocitol so stavbyvedúcim týždňa Tomášom Patákom a kuchárkou Máriou Petrovičovou, ktorá mohla vyberať prvú disciplínu. Keďže krehká blondínka nevie kachličkovať, zvolila si disciplínu s názvom dvere. V prvom kole bol najúspešnejší Tomáš, a preto ostatní súťažiaci museli rozhodnúť o osude Majky a Milana.

Práve toto rozhodovanie sa stalo pre Pliešovčana osudným. Päťdesiatnik zažil potupný odchod, aký ešte nikto doteraz. Žiadny zo súťažiacich ho totiž v šou už nechcel a ani jeden z VyVolených ho nepodporil svojim hlasom. Dokonca ani Marcel a Martina, ktorí mu sľubovali, že ho v súboji podržia. Milan sa však tváril, že vyhadzov neberie tragicky. Dokonca vtipkoval, že po ceste domov sa zastaví na jedno poriadne pivo.

Ak vás zaujíma, čo na svoje pôsobenie v šou vyradený súťažiaci hovorí, nenechajte si ujsť náš online rozhovor. Milan Kršiak v ňom bude odpovedať na vaše zvedavé otázky. Začíname v pondelok o 9:00.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu