Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šelmička z VyVolených si vystrihala polku hlavy: Zuza, nevieš, čo so sebou?!

VyVolená Zuzana sa rozhodla pre radikálnu zmenu svojho imidžu. Nechala si vyholiť takmer polku hlavy. Zobraziť galériu (7)
VyVolená Zuzana sa rozhodla pre radikálnu zmenu svojho imidžu. Nechala si vyholiť takmer polku hlavy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Odvaha jej nechýba! Keď Zuzana Dzvoníková (22) nastúpila do jojkárskej reality šou VyVolení – Dom snov, pýšila sa peknou hustou hrivou. No tá je už minulosťou. Šelmička zatúžila po zmene. Zrejme sa nechala inšpirovať mladšou kolegyňou Ráchel Körösyovou (18). Finalistka Miss Carat Tuning 2013 sa totiž v súťaži zverila do rúk vlasového stylistu Mareka Fekiača (22) a nechala si vyholiť takmer polku hlavy.

Zmena je život! Toto si zrejme povedala aj Zuzana Dzvoníková, ktorá v reality šou VyVolení – Dom snov postúpila radikálnu zmenu imidžu. Do parády si ju zobral vlasový stylista Marek Fekiač. A poriadne sa na nej vybláznil. Tmavovláska, ktorá sa ešte nedávno mohla pýšiť krásnou hustou hrivou, sa totiž teraz zmenila na nepoznanie.

Nechala si vykosiť polku hlavy. Zrejme sa nechala inšpirovať bývalou vyvolenou Ráchel Körösyovou. Tá totiž pútala pozornosť svojou „holou“ hlavou. V každom prípade, tento šelmičkin výstrelok sa nemôže považovať za ten najuletenejší. O čosi odvážnejšie bolo totiž rozhodnutie sebavedomej moletky Martiny Maliternej, ktorá si nechala kompletne oholiť svoje háro.

Takto Zuzana Dzvoníková vyzerá po tom, čo si ju zobral do parády Marek Fekiač. Ako sa vám to pozdáva?
Zobraziť galériu (7)
Takto Zuzana Dzvoníková vyzerá po tom, čo si ju zobral do parády Marek Fekiač. Ako sa vám to pozdáva?  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu