Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž stratil na túre v snehu svadobný prsteň: Našla ho dvojica turistov, neuveriteľná náhoda

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Brendan Cheever)

MOUNT HANCOCK - Dvojici turistov sa podarilo pomocou detektoru kovov objaviť na vyše 1200-metrovom zasneženom kopci v americkom štáte New Hampshire svadobný prsteň istého muža, ktorý ich po strate obrúčky požiadal o pomoc. S odvolaním sa na správy miestnych médií o tom v stredu informovala agentúra AP.

Bill Giguere žijúci v americkom štáte Massachusetts stratil nedávno, počas túry na hore Mount Hancock v štáte New Hampshire, svoj zlatý svadobný prsteň, ktorý nosil na prste uplynulé tri roky. So žiadosťou o pomoc pri jeho hľadaní sa následne obrátil na turistický spolok, informovala miestna televízna stanica WMUR-TV. 

Muž stratil na túre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/WWMT-TV)

Na jeho žiadosť zareagoval turista Tom Gately, ktorý však vyjadril pochybnosti, či sa mu na približne 16-kilometrovej túre prsteň podarí nájsť. Na pomoc si prizval ďalšieho turistu Brendana Cheevera, pričom na túru vyrazili aj s detektorom kovov. Giguere im vopred ešte povedal, že prsteň s najväčšou pravdepodobnosťou stratil na mieste, kde si prezliekal rukavice. "Zapípalo to a on povedal niečo ako: Myslím, že som to našiel... začal sa hrabať v snehu. A tam to bolo!" opísal pátranie Cheever.

Viac o téme: TuristiPátranieSvadobný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu