Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčine sa na konci zmeny naskytol hrozný pohľad: TOTO je nočná mora všetkých žien!

Jasmine a Josh Zobraziť galériu (2)
Jasmine a Josh (Zdroj: FB/Josh Mannings)

SWANSEA - Zamestnankyňa Amazonu Jasmine Pagetová spustila obrovskú pátraciu akciu a prosí o pomoc všetkých zákazníkov, ktorým boli prostredníctvom tejto spoločnosti v posledných dňoch doručené balíčky.  Mladá Britka sa pre tento krok rozhodla vo chvíli, keď zistila, že jej na prste chýba zásnuby prsteň. 

V pobočke firmy Amazon vo waleskom Swansea doslova vypukol poplach, o ktorý sa postarala osemnásťročná zamestnankyňa Jasmine Pagetová. Na konci zmeny zhruba o 16.50 totiž zistila, že jej chýba zásnubný prsteň.

Čítajte aj: FOTO Žena sa pochválila snubným prsteňom: Ľudia sú zhrození, veď ti budú musieť amputovať prst!

S kolegami vraj všetko prehľadali, ale v sklade nič nenašli. Je preto presvedčená o tom, že šperk skončil v jednom z balíkov. „Denne zabalím asi 160 zásielok všetkých druhov. Prsteň mi mohol skĺznuť z prsta a zostať v ktorejkoľvek z nich,“ hovorí Britka. „Cez Facebook som požiadala zákazníkov, ktorým budú doručené balíčky z našej spoločnosti, aby si ich dobre prezreli a ak ho niekto nájde, aby kontaktoval mňa alebo Amazon.“

Jasmine a Josh
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Josh Mannings)

Jasminu strata vzácneho kúsku trápila aj kvôli jej snúbencovi Joshovi (20), ktorý zhodou okolností pracuje v tej istej pobočke. „Celý čas som premýšľala nad tým, ako mu to vysvetlím. Ale pochopil to a všetko obrátil na žart.“

Nešťastná snúbenica zverejnila fotografiu strieborného prsteňa ozdobeného diamantom a prezradila, že ho dostala tento rok na Valentína. „Hneď ako sme zistili, že Jasmine stratila zásnubný prsteň, okamžite sme spustili hľadanie priamo v centre. Keďže sa nič nenašlo, vyzývame zákazníkov, aby dôkladne skontrolovali doručené balíky. Ak niekto z nich prsteň nájde, môže sa obrátiť na našu spoločnosť,“ uviedol šéf pobočky. 

Viac o téme: SnúbenciPrsteňStrata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu