Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Minúty hrôzy na námestí: FOTO Okolostojaci hľadeli na zakrvaveného muža, polícia zasiahla!

Polícia pomohla epileptikovi Zobraziť galériu (2)
Polícia pomohla epileptikovi (Zdroj: FB/Polícia SR)

TRNAVA – O veľkom šťastí v nešťastí možno hovoriť v prípade epileptika, ktorý v týchto chladných dňoch dostal záchvat na predstaničnom námestí železničnej stanice Trnava, a stratil vedomie. Keby na mieste neboli prítomní policajti, čo vykonávali hliadkovú činnosť, muž by zrejme v kaluži vlastnej krvi ležal dlhšie.

Okolostojaci cestujúci policajnej hliadke povedali, že zakrvavený muž už v bezvedomí leží asi dve minúty. Incident sa stal na predstaničnom námestí v Trnave. Jeho okolnosti naznačujú, že muž dostal epileptický záchvat.


Čítajte aj: Operátorovi v Bratislave zavolal vystresovaný mladík: Detaily neuveriteľného prípadu


Strážcovia zákona na svojom facebookovom účte priblížili, že hliadka oddelenia sprevádzania vlakov Bratislava odboru železničnej polície PZ spojila svoje sily s verejnosťou a zranenému, ktorý značne krvácal z tvárovej časti, poskytli do príchodu sanitky prvú pomoc.

Hliadka pomohla epileptikovi.
Zobraziť galériu (2)
Hliadka pomohla epileptikovi.  (Zdroj: FB/Polícia SR)

„Okamžite začali s poskytovaním prvej predlekárskej pomoci za aktívnej účasti cestujúcej verejnosti, pričom sa následne snažili muža udržať v stabilizovanej polohe až do príchodu RZP,“ opisuje polícia s tým, že po ich príchode pomohli vodičovi RZP naložiť zraneného muža do zdravotníckeho vozidla, kde mu bola poskytnutá odborná lekárska pomoc a neskôr bol prevezený na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

Viac o téme: TrnavaStanicaEpilepsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu