Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vedec a spoluzakladateľ strany SaS: Robert Mistrík na fotografiách

Robert Mistrík Zobraziť galériu (7)
Robert Mistrík (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je podľa prieskumov najfavorizovanejším kandidátom na post prezidenta krajiny. Má na konte množstvo ocenení v rámci vedeckého prínosu a bol aj pri zrode strany Richarda Sulíka Sloboda a Solidarita. Predstavujeme vám fotogalériu Roberta Mistríka.

Robert Mistrík ako člen prípravného výboru novej strany Sloboda a Solidarita Robert Mistrík počas prvej tlačovej besedy 12. marca 2009.
Zobraziť galériu (7)
Robert Mistrík ako člen prípravného výboru novej strany Sloboda a Solidarita Robert Mistrík počas prvej tlačovej besedy 12. marca 2009.  (Zdroj: SITA/Michal Burza)

Richard Sulík (vľavo) a predseda petičného výboru Za referendum Robert Mistrík informovali novinárov na tlačovej konferencii 13. júla 2010.
Zobraziť galériu (7)
Richard Sulík (vľavo) a predseda petičného výboru Za referendum Robert Mistrík informovali novinárov na tlačovej konferencii 13. júla 2010.  (Zdroj: TASR - Vladimír Benko)

Na snímke sprava slovenský atlét Matej Tóth a Robert Mistrík počas tlačovej konferencie 4. októbra 2017, ktorá bola venovaná očisteniu Tótha z dopingových podozrení.
Zobraziť galériu (7)
Na snímke sprava slovenský atlét Matej Tóth a Robert Mistrík počas tlačovej konferencie 4. októbra 2017, ktorá bola venovaná očisteniu Tótha z dopingových podozrení.  (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

Na snímke vpravo Robert Mistrík si preberá štátne vyznamenanie Pribinov kríž I. triedy od prezidenta Andreja Kisku 1. januára 2018.
Zobraziť galériu (7)
Na snímke vpravo Robert Mistrík si preberá štátne vyznamenanie Pribinov kríž I. triedy od prezidenta Andreja Kisku 1. januára 2018.  (Zdroj: TASR – Pavel Neubauer)

Zuzana Mistríková spolu s manželom Robertom Mistríkom počas ohlasovania kandidatúry 25. júna 2018.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mistríková spolu s manželom Robertom Mistríkom počas ohlasovania kandidatúry 25. júna 2018.  (Zdroj: TASR - Dušan Hein)

Robert Mistrík odovzdal v piatok 11. januára 2019 v Národnej rade SR v Bratislave petíciu s podpismi potrebnými na jeho prezidentskú kandidatúru.
Zobraziť galériu (7)
Robert Mistrík odovzdal v piatok 11. januára 2019 v Národnej rade SR v Bratislave petíciu s podpismi potrebnými na jeho prezidentskú kandidatúru.  (Zdroj: TASR – Jaroslav Novák)

Galéria: Robert Mistrík - Fotogaléria

Viac o téme: Robert Mistrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu